Sau dacă nu vrei săinstalezi codec-uri şi anul ai Windows media player poţi încerca cu încredere VLC media player.eu unu l-am testat pe ubuntu linux(că de pelinux e portat) şi se descurcă foarte bine la toate formatele de filme şî vede şi sub titrăile, la fel ca şi Windows media player p+codecurile recomandate anterior.Succes
Un bs player pentru ca iti gaseste subtitrarile laa filme daca nu le ai si pentru muzica este winamp.p.s multi nu stiu saa foloseasca winampu dar un pic personalizat la setari o sa te indragostesti de el crede-ma
Alții mi-au recomandat să folosesc iTunes. ce părere aveți despre el?
Pentru muzică încearcă AIMP3, care e de fapt winamp-ul rusesc(că e creat de ruşi) şi merge foarte bine şi pe Windows XP şi şi pe 7(actualmente am 7 şi îl folosesc),iar pentru filme Windopws media player şi după caz, daca ai Windows Xp vista codeck pack, iar dacă ai Windows 7 windows 7 codeck pack. Dacă vei instala acest pachet de codec-uri vei putea vedea cu media player-ul toate formatele de filme, inclusiv 3GB şi DVX.Succes
Mă interesează mai mult care din ele redă cel mai bine CALITATIV sunetul... adică să fie un sunet clar, dar în același timp destul de puternic. winamp-ul m-a dezamăgit.
anonim_4396 întreabă: