| Ager a întrebat:

Ce player îmi recomanzi pentru a vedea filmele. Dar pentru muzică?

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Sau dacă nu vrei săinstalezi codec-uri şi anul ai Windows media player poţi încerca cu încredere VLC media player.eu unu l-am testat pe ubuntu linux(că de pelinux e portat) şi se descurcă foarte bine la toate formatele de filme şî vede şi sub titrăile, la fel ca şi Windows media player p+codecurile recomandate anterior.Succes

6 răspunsuri:
| darko23able a răspuns:

Un bs player pentru ca iti gaseste subtitrarile laa filme daca nu le ai si pentru muzica este winamp.p.s multi nu stiu saa foloseasca winampu dar un pic personalizat la setari o sa te indragostesti de el crede-mahappy

| Gogulita a răspuns:

Cum zice el:Bs player pentru filme si winamp pentru muzica

| Ager explică (pentru darko23able):

Alții mi-au recomandat să folosesc iTunes. ce părere aveți despre el?

| DeyCj a răspuns:

Pentru muzică încearcă AIMP3, care e de fapt winamp-ul rusesc(că e creat de ruşi) şi merge foarte bine şi pe Windows XP şi şi pe 7(actualmente am 7 şi îl folosesc),iar pentru filme Windopws media player şi după caz, daca ai Windows Xp vista codeck pack, iar dacă ai Windows 7 windows 7 codeck pack. Dacă vei instala acest pachet de codec-uri vei putea vedea cu media player-ul toate formatele de filme, inclusiv 3GB şi DVX.Succes

| Ager explică:

Mă interesează mai mult care din ele redă cel mai bine CALITATIV sunetul... adică să fie un sunet clar, dar în același timp destul de puternic. winamp-ul m-a dezamăgit.

| darko23able a răspuns (pentru Ager):

Incearca aimp2...