| Bad2Fast a întrebat:

Ce procesor sa aleg pentru un desktop GAMING? AMD SAU INTEL?

Răspuns Câştigător
| W3ZzoRe a răspuns:

Cel Mai Bun Pt Gaming AMD

19 răspunsuri:
| TheMLG a răspuns:

Intel. Intel core i5 mai exact.

| Ex89 a răspuns:

Bineinteles ca Intel, i3, i5 sau i7 dar sa iti suporte placa de baza

| Bad2Fast explică:

Multumesc la toti pentru atentie si timpul acordat! Bafta la toti Respect!

| tr3ig a răspuns:

Desi eu sunt adept Intel, pentru gaming cel mai bun e amd

| Bad2Fast explică (pentru tr3ig):

Mersi! ASA-I m-am convins!

| Zangetsu a răspuns (pentru TheMLG):

Ai dreptate, habar n-au aia care au zis de AMD.

| daniel2forea a răspuns (pentru Ex89):

De ce "bineinteles"? Procesoarele de la amd sunt mai bune decat cele de Intel :|. Uite aici un exemplu http://www.youtube.com/watch?v=_Yd49m3Cw1g
procesoarele au acelasi pret;) deci este clar ca amd este mai bun

| Me2 a răspuns:

Aici depinde si de bugetul pe care il ai, ca nu poti compara un i5 cu un amarat de dual core amd, sau un octo core amd cu un single core Intel, e ilogic
Aproape orice procesor langa o placa video decenta e bun pentru gaming, indiferent ca e amd sau Intel

| Beretta a răspuns:

Amd daca nu iti permiti cel putin un i5, nu ma credeti, folositi sf google

| Bad2Fast explică (pentru Beretta):

Deci am ramas la un i5 pana la urma mi-am facut o configuratie mortala parerea mea

| Bad2Fast explică (pentru Bad2Fast):

THERMALTAKE - Chaser MK-1 case big tower - 109, 99 -carcasa

INTEL - Processore Core i5-3570K (Ivy Bridge) Quad-Core 3, 40 Ghz GPU integrata HD 4000 Socket LGA 1155 multiplicatore Sbloccato - 218, 99 -procesor

GIGABYTE - Motherboard GA-Z77X-UD5H Socket LGA 1155 Chipset Intel Z77 ATX - 201, 99 -placa de baza

OK-KINGSTON - Memoria Dimm HyperX Plug n Play 8 Gb (2x4 Gb) ddr3 1866 Mhz CL11 -58, 29

GIGABYTE - GeForce GTX 670 4 GB GDDR5 Pci-E DVI-I Dual Link / DVI-D Single Link / HDMI / Display Port Versione OC - 431, 99 -placa video

TECNOWARE - ALIM. FREE SILENT 102, 99 alimentatore

SEAGATE - Barracuda 7200.12 250 Gb Sata 600 Buffer 16 Mb 7200 rpm 51, 71 -hard

ASUS - Xonar DSX Interfaccia Pci-Express 7.1 Canali- placa sunte 42, 29 -placa sunet

OK-ASUS - Masterizzatore DVD 24x Interfaccia Sata Colore Nero Versione Retail -24, 99 dvd rom

MICROSOFT - Windows 7 Ultimate Versione OEM 64 Bit DVD Italiano 1 Pack (Include Service Pack 1) 178, 99 sistem de operare

ASUS - VE248H 24" LCD Full HD Widescreen 16:9 Multimediale Tempo di risposta 2ms DVI HDMI Risoluzione 1920x1080 pixel
201, 99 -monitor

OK-MANHATTAN - Tastiera Standard USB colore nero 7, 69 -tastatur

| Beretta a răspuns (pentru Bad2Fast):

E destul de ok, dar ai putea sa scazi putin din placa de baza si sa iti iei un i7 3770k, hdd vezi sa aiba buffer 64mb, sa iti iei un SSD de cel putin 60gb pentru Sistemul de operare, placa video e foarte buna si la celelalte componente e mai degraba preferinta personala, ram este bun dar ai putea sa iti iei un CL9

Din placa de baza nu mai scad imi place cum ii, ramii deja i-am comandat pai de ce sa mai iau un SSD la ce ma ajuta care ii diferenta da uni7 3770k ii mai bun la games de cat un i5-3570K (Ivy Bridge) Quad-Core 3, 40

| Bad2Fast explică (pentru Bad2Fast):

Uita-te te rog pe eprice.it ca doar de acolo pot comanda piesele si spune-mi ce model si link te rog mersi

Un SSD scade foarte mult din timpii de incarcare a jocurilor, un i7 nu e mai bun la jocuri decat 3570k dar la aplicatii si multitask i7 intrece i5, din cate vad bugetul e generos si i7 3770k e cu 80 euro mai mult decat i5

Pe mine ma intereseaza pentru gaming

Adica cum cand descarc un joc sa il instalez pe ssd? si sa il joc de acol

Da,uita-te pe youtube la diferenta dintre timpii de incarcare dintre un SSD si un HDD

Ok mersi