Nici nu te gandi la altceva: DDR5!
DAR nu ramii sunt cei mai importanti la un laptop ci procesorul! si mai depinde si la ce vei folosi acel laptop...
Laptop Lenovo 16'' ThinkBook 16 G6 IRL, WUXGA IPS, Procesor Intel® Core™ i7-13700H (24M Cache, up to 5.00 GHz), 32GB DDR5, 1TB SSD, Intel Iris Xe
Am vazut pe net acest model si m-am intrebat daca sa iau ddr5. In principiu mie o sa imi trebuiasca pentru lucru in programare, baze date. virtual machine etc
Da! Acest laptop este foarte bun la ce iti trebuie! Il poti cumpara linistita ca nu-ti va parea rau!
Mai era modelul cu i5 1335u
O diferenta undeva de 200 lei parca cam asa
E mult mai slab dar tine bateria mai mult! Acum decizia e a ta dar eu as merge pe primul ca doar nu muncesti pe camp...
Nu conteaza asa mult asta si procesorul si placa grafica,degeaba ai multa memorie de scurta durata daca nu poti intelege nimic, esti un savant ratat, intelegi, procesorul e baza, ala e creierul, procesorul din placa grafica, eu am facut experiment cu 16 gb vs 8gb gta 5 acelasi rezultate ba mai mult 8gb datea rezultate si mai bune https://www.youtube.com/watch?v=rYs1RfoC0Qc
nu recomand laptop pentru jocurii
Ai 24 Mb Cache si 32 gb RAM! Lejer te tine 5 ani fara batai de cap pentru ce ai tu nevoie. Cu toate astea, posibil sa ai laguri pe partea grafica deoarece are placa video integrata.