1. respectivul nu poate primi mesaje de la nimeni.
2. casuta de mesaje este plina
3. problema de la telefonul respectivului
Telefonul/cartela ta nu are nici o problema. Problema e din cealalta parte, iar tu nu ai ce sa faci in directia aia.
Am patit-o si eu... atentie daca memoria sim e plia de mesaje nu iti mai permite sa primesti. poate e valabil si in cazul asta
Nu e din cauza faptului ca nu mai are loc sa primeasca mesaje. Cand se intampla asa ceva, esti avertizat de telefon, chiar in momentul in care ai primit un sms, dar n-are loc sa "intre" si sa-l vizualizezi, dar dupa ce ii faci loc, stergand cateva altele, intra, era primit deja, doar ca nu il puteai vizualiza. Sunt sigura ca nu e vorba de asta, sigur l-ar fi atentionat telefonul. Chiar primul meu telefon, din preistorie…facea asta. Si acum asta din prezent, o face la cat de dat peste cap e. De altfel, chiar patesc asta in fiecare zi, mi se umple memoria, deoarece tot incercand sa-i trimit, se adauga mereu din nou un altul (fiecare de cate ori incerc sa-l trimit) in outbox (cele in curs de trimitere adica, care esueaza)…si fiind si mari, atinge mereu maximul, dar ma atentioneaza si le sterg mereu, lasandu-le doar intr-un "exemplar".
Nu stiu ce sa fac... problema e, cel mai posibil, de la reteaua zonei in care este acum sau a telefonului lui. SI nu stiu ce as putea sa fac eu...ca el nu stie de situatie.
Va multumesc.
Deci suni la 0214041234 apoi vb aia acolo dai pe 4 apoi iar vb aia dai pe 1 apoi vorbesti cu la de la serviiicii si ii spui k nu poti trimite mesaje el o sa-ti dea un cod la care sa suni si dupa merge am incercat si eu chiar merge! funda