| BruneTTe a întrebat:

Ce telefon ati alege intre: Samsung Galaxy SII, Iphone4 [NU S] si Galaxy Note? Vreau si argumente, de ce l-ati alege. Mersi!

5 răspunsuri:
| Acier a răspuns:

S2

| xOneTwoThree a răspuns:

Sincer as alege Galaxy Note, este foarte performant dar uita-te la nou Samsung Galaxy SIII! Amandoua sunt foarte bune le-as alege pe amandoua au aplicatii frumoase, succes happy!

| panther2007 a răspuns:

O explicatie?
In primul rand urasc telefoanele iphone o sa spun si de ce:
Nu e mare lucru de ele si nici de platforma lor de operare MAC
este greu de utilizat intr-un desktop(transfer de date)
Pentru performantele sale este prea scump(de e un brand )
Deci in cazul unui Iphone4 sau chiar si Iphone4S cumperi in sine display-ul pentru ca asta e tot ce difera intre el si alte telefoane din categoria sa,desi altele sunt mult mai performante.
Samsung Galaxy SII pai acest telefon este excelent,in raportul pret calitate sta foarte bine, plus de asta este foarte performant deci daca ar fi sa aleg intre aceste doua telefoane clar as alege Galaxy SII
Dar tu ai tinut a mentiona un telefon Galaxy Note, ei bine eu detin acest telefon(am si un SII dar il scot din calcul) si sunt foarte multumit de el, il folosesc cel mai mult pe post de tableta, insa pentru voi domnisioarele/doamnele reprezinta un mare dezavantaj marimea acestuia este prea mare acest telefon pentru o fata. Eu ca baiat as alege Galaxy Note.
Insa pentru o fata as recomanda Galaxy SII

| DimLight a răspuns (pentru panther2007):

Frate si unde il cari? eu nu inteleg oamenii care is cumpara smartfonuri mai mari de 4, 3. ori iti iei tableta de 8-10 inch ori iti iei telefon pana in 4, 3. eu mi-as lua un lumia 800 ca si marime & design dar din pacte e doar cu windows.
@bruneTTe
din ce ai spus daca nu te dereanjeaza marimea de 4, 3 ia-ti S2-ul. si mai sunt si categoriile de hipsteri care recomada ultimele aparitii, *** sa dai pe telefon cat pe un calculator e cam prostie dar daca iti permiti n-am nimic impotriva.
oricum probabil pentru ce iti trebuie tie iti ajunge si un iphone 3gs care il gasesti destul de ieftin sh

| panther2007 a răspuns (pentru DimLight):

Fiecare cu preferintele lui nu? Eu unu nu prea stau acasa, deci un Galaxy Note imi este de folos cu toate ca este un telefon extrem de mare, lucru ce l-am si mentionat este ca nu l-as recomanda unei fete si nu pentru ca nu ar fi performant insa marimea e enorma! Asa daca vorbim de telefoane are mai multe posibilitati, insa ea a mentionat doar trei telefoane.