Pai sa incepem cu inceputul.
1. Huawei are ecranul cu 0, 5 inch mai mult ca si la Samsung, la fel fiind si cu rezolutia: Huawei are 480 x 800 pixeli si Samsung are 320 x 480 pixeli.
2.Camera foto de la ambele dispozitive este de 5Mp cu tot cu flash. Poate pentru un pret destul de ridicat te asteptai ca Samsung-ul sa suporte si Adobe flash 10.1 si poate sa filmeze HD, insa nu o va face.
3.Huawei are 2.5 GB intern in timp ce Samsung are doar 158 MB.
4.Huawei are un procesor de 1Ghz fata de cel al Samsung-ului de 800Mhz.
Scor 4-0 pentru Huawei.
Design-ul este ok la amandoua telefoanele. Nu te lua dupa fraze gen:"nu tine bateria" sau "e chinezarie".
Si Samsung e facut tot de asiatici.
Si fiecare brand de smartphone are telefoane bune si telefoane mai putin bune.
Acum ramane sa il alegi pe cel care iti place tie.
Salut,galaxy ace fara indoiala, e performant, nu foarte scump, Huawei e produs de chinezi si e prost, daca iti permite bugetul mergi pe ace
Nu am idee cum sa argumentez de ce am ales telegonul asta dar eu aleg Samsung ca nu cred ca Huawei este asa bun
Eu cred ca Samsung Galaxy Ace este mai bun, deoarece am avut multe telefoane Samsung s, sunt foarte bune si rezistente.
Merge bine pe net? pe youtube? pe jocuri? camera e buna? Spune-mi te rog
Categoric Samsung galaxy ace, are un design foarte performant, pretul sau nu este foarte ridicat, de asemenea rezista cazaturilor si are o camera foarte buna de 5 megapixeli cu tot cu blitz, are toate calitatile unui telefon pe care oricine si l-ar dori. Este telefonul pe care l-am achizitionat si eu de 3 luni si sunt foarte multumita de el. insa Huawei ascend g300 desi are o camera de 5 MP, rezolutia ei lasa de dorit, iar bateria cu timpu tine din ce in ce mai putin. Eu zic sa alegi Samsung! Funda?
Nu exista nici o indoiala Samsung galaxy ace este cu mult peste Huawei ascend g300 pentru ca si eu am avut dar in 2 saptamani. s-a stricat! Huawei este o firma mica foarte mica in timp ce Samsung este in top 5 firme! funda?
Cum sa lase rezolutia de dorit la Huawei, cand are un ecran de 4.0 inch si o rezolutie de 480 x 800?
Am auzit ca sonorul este foarte incet chiar daca il dai la maxim...Este adevarat?
De ce toata lumea zice "E o chinezarie!"? Samsung e produs de coreeni. Si nu, Huawei nu e o firma micuta acolo care face cateva telefoane. Daca voi nu sunteti informati nu dezinformati alti oameni. Cautati telefoanele lansate de Huawei la Mobile World Congres 2012 si interesati-va sa vedeti ca Huawei este printre pricipalele firme care produc telefoane. Doar ca la noi nu au o reclama prea buna din cauza ca "e chinezarie" cum zice romanu.
Huawei Ascend este mult mai bun ca Galaxy Ace. Si nu este chinezesc este corean. De fapt Huawei Ascend este egalul lui galaxy S 1 si sa stii ca exista telefoane Huawei mai bune ca S 3.