Daca te joci mult iei tine. Alea BenQ la vreo 700 ron sunt bunicele. Pentru filme, poze iei ips.
Mă gândeam să iau un TN. am vrut să văd ce părere au unii "maeștri" ca și ăia doi de sus
La ips ai o problema cand jocurile trec de 60 fps pentru ca apare efectul de ghosting. Adica umbre in urma personajului si se vede urat. Cei de la BenQ fac cam cele mai bune monitoare tine de pe piata dar sa aiba un timp mic de raspuns undeva la max 3 mersi pentru un monitor de gaming
Eu prefer Asus, oricum, poți face gaming și cu 5 milisecunde
Bă tu cred că nu știi ce vorbești am avut monitor de 5 milisecunde și se vedeau jocurile perfect, și tu vii și îmi zici mie că 5 milisecunde nu e bun? pe lângă faptul că (,) comentezi aiurea mai și te crezi mare informatician. nu am zis că trebuie neapărat să ai 5 milisecunde, evident că cel mai bine e să ai 1 milisecunde sau chiar 2, dar acelea sunt destul de scumpe.
Insesmna ca ai un pc de rahat care nu e capabil sa duca jocurile peste 60 fps. Chiar te rog sa iei un monitor ips, opreste vsink daca ai, nu da drumu la AA si baga un cs 1.6 sa vezi ce tearing apare cu monitoru tau de 5 m s. Nu e exagerar dar nu m-as duce sa-l iau ca prima optiune. Daca nu te deranjeaza grafica de xbox atunci toata discutia asta e neimportanta.
Ai dreptate, i5 4440 3, 1 Ghz și GTX 760 sunt de rahat nici nu știi că scrii corect vsink-ul tău se scrie VSync, care evident, probabil habar nu ai ce înseamnă dar din nou, ne credem șmecheri și șukari AA probabil din nou, nu știi ce înseamnă
anonim_4396 întreabă: