Este placa video defectă in unitate, trebuie schimbata, dul la service reparatii calculatoare si vad ei poate ai si altceva defect hard disckul.
Interfața video e pe moarte. Problema mai gravă e dacă ai un sistem bazat pe un procesor SOC, cu totul pe un singur cip. În cazul ăsta, probabil trebuie schimbată placa de bază. Dacă ai placă video dedicată, o schimbi doar pe aia.
Placa video bulită.
Dacă placa video e integrată în placa de bază e cam nasol că te va goli prin buzunare.
Dacă are placa video separat, e mai simplu. Cumperi altă placă și poți să o schimbi și singur că nu e așa greu. Un singur șurub și o scoți pe cea veche din slot și o pui pe cea nouă.
Daca nu ar fi fost eroarea, ar fi putut fi o problema de monitor.
Potentiale probleme pot fi mai multe, trebuie verificat pe rand (testat cu alte componente functionale) :
placa video
placa de baza
cabluri (incercat cu alte cabluri functionale).
sursa
eventual si mediul de bootare (SSD sau HDD, pe ce ai instalat sistemul de operare).
Nu ai specificat cand a aparut problema, si daca poti asocia alte evenimente cu ea: un update de Windows, un soc mecanic aplicat PC-ului, instalarea unui program, etc
Posibil cu un update de windows, are momente când se comportă normal adică stă mai bine de o oră fără nicio problemă.
Nu cred că are nimic placa video din moment ce după un timp pot sta pe PC fara sa apăra vreo problemă tind sa cred că ar fi o problemă cu un update de windows sau poate ceva fire care nu fac legătura cum trebuie dar nu îmi dau seama