| Catrice a întrebat:

Ceva laptop mai de buget asa sa meargă office ca lumea? Poate și ici-colo cate un joc.

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"de buget"
Care buget?

| Invictusman a răspuns:

Recomand pentru bugetul tău asta

https://www.ebay.com/......3766525758

Nu ai tu faianță de Intel cote i7 - i9
Bucura-te de lucruri mărunte în viata dacă vrei sa fi fericita

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Sunt mai multe criterii de alegere, dă și tu mai multe detalii sau poți să cauți direct pe site-urile de specialitate și alegi de acolo ce îți place.

| Catrice explică (pentru anonim_4396):

De buget mediu 1000-2000 lei (ma gândeam sa iau când fac credit sa iau altele deci ar putea fi mai scump)

| Catrice explică (pentru Invictusman):

Am gresie rolling on the floor

| Catrice explică (pentru JOHNtheADVISOR):

La cat ma pricep sa aleg, mai bine nu laughing
Am zis mai sus buget aprox.

| Invictusman a răspuns (pentru Catrice):

Și aia tot cu credit ai cumpărat-o. rolling on the floor

Nu ca pe vremea aia îmi permiteamhee hee

| Frank51 a răspuns:

Ici colo un rdr2 sau ici colo un minecraft, că sunt ici colo 2 lumi diferite laughing

| Catrice explică (pentru Frank51):

Ici-colo de încercat din astea mai noihee hee n-am mai jucat ceva pe pc de ani buni ca știam ca vechiul laptop dădea lag și când era în floarea vârstei laughing

| Frank51 a răspuns (pentru Catrice):

În 2000 de lei găsești laptop care să ducă unele jocuri noi, să aibă placa video dedicată, un i5 generație noua și minim 8gb ram. Vezi că în această perioadă se oferă vouchere la programul rabla în valoare de 500 de lei, dacă predai un laptop vechi, chiar și unul nefuncțional.

| valentingb a răspuns:

Pentru Office poți lua și laptop la 1000 de lei. Nu glumesc, nu încerc să îmi bat joc de tine.
Merge chiar și un Chromebook, care pentru asta e gândit. Productivitate office.
Deci poți lua un Lenovo la 1000 de lei, găsești e Emag, cel mai ieftin laptop cu rezoluție 1080p. Sub 1080p nu recomand, totuși suntem în 2021, indiferent de buget.
Dacă bugetul tău nu e minim, și vrei să poți și desena pe ecran, HP Pavilion x360 14-dh1000nq azi la 2600 de lei pe eMag.
Dacă prin "jocuri" te referi la LOL și DOTA, orice laptop cât de ieftin ar trebui să le poată duce.
Dacă te referi la titluri AAA, "bugetul" va trebui să depășească 3000 de lei și să aibă, preferabil, o placă video dedicată.

| AlinTanase a răspuns:

Eu am dat 8.000 de lei pe un laptop sa ma joc rdr 2 in ultra pe 75 fps si tu vrei un laptop de 2000 de lei sa iti duca jocuri noi? Hai ca-s curios ce gasesti

| Invictusman a răspuns (pentru AlinTanase):

În dual core îți dai seama laughing
Dar o zis unele jocuri, nu toate.
Ea oricum prefera desenele animate p. o. r. n. o cenzurate rolling on the floor

Vezi ca dau negativ dacă e asa :@

| AlinTanase a răspuns (pentru Invictusman):

Esti rau