Poate ca nu nu s-au instalat toate update-urile la windows este vorba de vreo 60 update-uri(fara limbi) lipsesc ceva codecuri de acolo si eu am patit in trecut si m-am impacientat, insa dupa ce am instalat toate updateurile, totul mergea perfect.Da-i un search la windows update si instaleaza tot
Ai teamviewer instalat?
sau si tu ai paranoia romaneasca in ceea ce priveste team?
nu stiu exact ce ai inatalat si ce nu.
nu merge sa reproduci video sau ai doar sunet si nu da imagine?
ce reproductor folosesti?
sunt anumite pagini unde nu poti vizualiza sau e ceva general?
de aceea am intrebat daca ai team. ca sa nu mai pierdem vremea
Incearca si asta: in Control Panel/Adobe Flash Player(32bit)/advanced/Browsing data and Settings-Delete all bifezi "delete all audio and video license files"/delete data...Asta ar trebui sa stearga eventualele restrictii sau setari gresite
Nu-mi apare video-ul, desi el exista! spune sa instalez Adobe flash player! desi e instalata ultima versiune!
am instalat chiar si o versiune mai veche de Opera si atunci a mers! insa imediat dupa, Opera si-a facut Updete-ul si apoi n-a mai mers! E posibil ca windows-ul sa nu-si fi facut toate update-urile si asta sa fie de vina? mai astept cateva zile, ca nu-i bai. si-a facut vreo 210 update-uri, acum am verificat si mai vreo 85 de facut.
Cam dupa 24 ore primesti toate update-urile de la windows sau fortezi cu restart dupa fiecare set de updateuri si ai sa vezi ca se rezolva de la sine.Astea 85 sunt cele despre care vorbeam la inceput si probabil ultimele probabil aici i-ti adauga si limbile alea trebuiesc ascunse ca sa nu ti le mai recomande
Incearca asa chrome://settings/content/siteDetails? site=https%3A%2F%2Fwww.tutorialevideo.info
Une apare Flash bifezi Allow