anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine a incercat windows 8 developer preview cum a reusit sa isi isntaleze un anivirus? mie imi da o eroare " your internet security settings prevent one or more files from being opened"

Răspuns Câştigător
| gki1980 a răspuns:

Incompatibilitatea nu vine neaparat de la Windows. Mai bine zis, din câte știu, sistemul de operare își declară versiunea undeva în Registry. Orice program pe care vrem să îl instalăm caută acea valoare a versiunii Windows și o confruntă cu valorile proprii, adică verifică daca versiunea declarată de Windows este compatibilă cu ce are el în baza proprie de date. Nu găsește, să zicem, Windows 8, nu se instalează! Pentru că nu știe ce sistem de operare este și cum se poate integra cu acesta. Nu e relevant să fie folosit un PC cu Developer Preview ca PC de bază, plus că testarea de antiviruşi pe această versiune preview nu va reuşi cu siguranţă. Deocamdată am înțeles că e o versiune beta, s-ar putea schiba anumite chestii pe parcurs. Încă nu e clar ce va face Microsoft. Se pare că va integra Security Essentials în sistemul de operare, dar nu e nimic oficial și probabil că nici pentru ei nu e clar ce și cum vor face în acest sens.

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cred ca ma e o solutie: da-i disable la defenderul ce-l are Windows 8. Eu am instalat tot felul de programe dar recunosc ca n-am incercat sa instalez un antivirus. E mai fain ca Windows 7 dar pana nu apar driverele n-are nici un farmec.

| florin1979 a răspuns (pentru gki1980):

Ai dreptate pe 3/4.happy nu toti producatorii de antivirus au optimizat pentru windows 8. dupa mai multi antivirusi verificati, am ajuns la concluzia ca nortonu merge fara probleme. deci e bine de stiut, nortonu e compatibil cu windows 8 beta sau cum ii zice.

| florin1979 a răspuns (pentru Salontanul):

V-am dat folositor. am incercat sa bag pe windows 8 diverse programele. merg toate(cum ar fi messul, win rar, advanced sistem care c cleaner, etc). si culmea dupa isntalare avea si driverele video si cele de sunet. ce nu mi-a gasit, driverul de webcam! nu l-am incercat insa pe jocuri!

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru florin1979):

Multumesc! Si la mine a recunoscut toate componentele mai putin Tunerul TV. Legatura la internet se cam intrerupea dar probabil ca e si din cauza unei zgaraieturi pe DVD-ul pe care l-am scris.

| florin1979 a răspuns (pentru Salontanul):

L-am isntalat, asa sa vad "cu ce se mananca". il tin pana in decembriie cand imi schimb pc-ul. bineinteles, am in paralel si windows 7. asta asa de testehee hee

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru florin1979):

Ai grija cu Windows 7. A inceput politia sa faca controale acasa. Aici in vecini s-a intamplat asa ceva din cauza ca un copil a downloadat prea mult de pe net. Se zice ca la Windows 7 si 8 te poate prinde mai usor. Daca nu-l ai cu licenta mai bine pune XP. XP-ul nu se mai fabrica si nu se prea leaga de tine.

| luky63 a răspuns:

Am si eu W8 si accepta foarte bine Microsoft Security antivrus si e ok