Nu eram ironic, nu mai dati atatea voturi cu amuzant.
Chiar aveam nevoie de functie, salvez link uri, trimit poze, texte, link uri de pe tel pe web si invers etc etc
Funcția asta este și pe mess. Eu o folosesc ca să îmi trimit singură liste de cumparături sau lucruri care nu vreau să le uit și care mă vor ajuta în viitor. Astfel voi știi sigur unde le găsesc ca sa nu mai stau să le caut prin foldere ș.a.
Ehm, daca folosesti whatsapp pe mai multe dispozitive de exemplu whatsapp mobile si pe web atunci iti poti lasa notificari, linkuri, mesaje etc.
ajuta utilizatorul sa fie mai flexibil sa-si gestioneze lucrusoarele.
Aș zice că e ceva necesar/primordial pentru cineva care are pasiunea scrisului sau listele sunt viața lui și cum WhatsApp este aplicație gratuită, funcția este benefică, bună, excelentă.
Un om care trăiește scriind, nu va mai da bani peste abonament pentru a scrie (de exemplu eu până să se dezvolte Samsung Notes la un nivel mai bun și să scriu acolo, de la scrisul de poezii, scene până la liste și informații necesare, scriam în mesageria telefonului, mereu plăteam peste abonament sau în ultimă fază îmi luasem oferta cu cele mai multe minute pentru a mă încadra în abonament).
Concluzie : Da, funcția, este bună pentru scriitori și oameni care gândesc și trăiesc în scris. Pentru că poți scrie la infinit gratuit, și WhatsApp face și salvări, deci și cele mai vechi amintiri, scrieri le vei salva. Și le vei avea mulți ani păstrate.
Nu era. A fost implementată cu noua actualizare.
Poate aveai tu WhatsApp din viitor.
Lul făceam din astea prin 2013 cred când trimiteam în loc de notițe
Nu știu cu ce intenție au pus-o, dar eu îmi trimit documente mie acum. Mă ajuta.