| dmrtr a întrebat:

Cine este impotriva modari consolelor?
eu sunt!

p. s:cine nu are console modate?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Eu am ps3, ti-o recomand si tie ca e destul de faina.

13 răspunsuri:
| eucumine010 a răspuns:

Eu nu am consola modata. tongue

| dmrtr explică (pentru eucumine010):

Ce consola ai? eu am ps2 wii si psp

| Marian_Sergiu_1990 a răspuns:

Frate daca tu esti Base si ai bani de dat pe jocuri (care la noi in Ro sunt mai scumpe decat in alte tari) atunci ramai la ideea de consola nemodata. Daca sti sa o modezi urmand tutoriale exacte si avand programele necesare atunci n-are ce sa se iintample. Nu se prajeste. Eu am PS3 si am preferat sa o modez eu consola decat sa isi bage altul nasul in ea. Sunt PRO moddingului in orice situatie nu neaparat console.

| eucumine010 a răspuns (pentru dmrtr):

Nintendo Wii

| dmrtr explică (pentru eucumine010):

Alb sau negru?

| MihaitzA31243131 a răspuns:

Sa-ti modezi consola e o prostie dar totusi daca jocurile costa prea mult nu e mai bine sa ti-o modezi si sa ai jocuri la discretie? nu nici eu nu prea cred dar vezi tu e o mare diferenta intre xbox 360 si ps3 mai ales la jocuri ca la grafica sunt cam la fel :de ex xbox 360 3 procesoare; ps3 8 procesoare da nu si le foloseste bine este cum ai compara un AMD ATHLON 4 XCORE CU UN INTEL CORE I5 TOT PE 4 CORE au acelasi nr de procesoare dar Intel le foloseste mai bine deci la procesoare sunt la fel xbox cu ps3 dar la placa video XBOX bate sigur PS3 si apropo ai si kinect la xbox acum depinde da e mult mai usor si mai fain sa controlezi consola cu kinect decat cu "betele" de 5kg ce le ti in mana la ps3 CU ACELA TE POTI JUCA DOAR JOCURI SA ZIC CU SABII MAI MULT DECAT CU MASINI ETC...DAR LA KINECT POTI JUCA CE VREI TU.NU SUNT UN FAN LA XBOX DAR TREBUIE SA RECUNOASTEM CA XBOX E MAI BUN... XBOX CEL MAI SCUMP PRET-520 E IAR PS3 CEL MAI SCUMP PRET -340 E

| mgtow a răspuns:

Eu la fel am consola nemodata si sunt contra consolei modate, imediat baga legea cu acta, sopa si pipa si apoi sa vezi ce radem de ei ca nu mai pot descarca nimic ilegal si trebuie sa-si stranga banuti pentru jocuri, sa mai lase tigara, discoteca si alcoolul daca vor diversiune in casa.

| mgtow a răspuns (pentru MihaitzA31243131):

Pretul la ps3 e de 299€ si la xbox 200€.

| dmrtr explică (pentru MihaitzA31243131):

Xboxul la media galaxy baneasa este mai ieftin decat ps3
ps3= 12 mil
xboxul=9 milioane(dar fara kinect)

| eucumine010 a răspuns (pentru dmrtr):

Negru.

| MihaitzA31243131 a răspuns (pentru dmrtr):

Http://www.emag.ro/......pS7G-00013
DACA VREI SA TI "TALGERE" DE 5KG IN MANA MA ROG

| dmrtr explică (pentru MihaitzA31243131):

Nici macar jumate de kg nu cantaresc laughing tonguetonguetonguetonguetonguetonguetongue