anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine folosește dintre utilizatorii TPU, Linux Mint 18?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu, dar Linux Mint Mate 19.3. Am vrut sa pun ultima varianta dar mi-a dat o gramada de erori. Mai astept.

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Eu folosesc Linux Mint 19.3 Cinnemon.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Salontanul):

Îmi place la nebunie acest sistem care l-am instalat azi!

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

Il folosesc de aproape 4 ani. Daca nu iti plac jocurile deosebite din Windows este cel mai bun sistem de operare. Daca o sa ai intrebari (si o sa ai ca nu-i asa de usor ca Windowsul) te pot ajuta, in masura in care ma pricep si eu ca nu sunt as.

| Brizbriz a răspuns (pentru Salontanul):

A aparut 20.3
insa, da stabilitatea e o chestie destul de naspa, eu am testat mate si xfce in vmware, si am ramas la xfce, efectiv mi-a mers copy paste cu hostul, direct, fara sa fac nimic, in mate o tona de prostii

totusi 18.3 a fost unul dintre cele mai stabile Linux de, desktop pe care le-am vazut, iar asta dupa ce 18.0-2 au fost toate, FOARTE PROASTE

iar Cinnemon am incercat o singura data, am fost efectiv DEZGUSTAT, facut cu picioarele

iar, jocuri, se pare ca Valve si numaistiucine au investit serios in Linux ca sa mearga bine jocurile, si ca sa il poata promova ca OS de jocuri, si sa faca device-uri bazate pe Linux cum ar fi Steam Deck
deci, daca iti pui Steam, o sa ai o tona de jocuri pe Linux, inclusiv gratis, inclusiv de nivel inalt (cum ar fi CSGO)

curand o sa testez pe un calculator, diferenta de performanta intre Linux si windows, pentru ca CSS (counter strike source) are un benchmark intern si merge pe ambele (Linux, windows)

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Brizbriz):

Am si instalat 20.3. Pur si simplu sunt aplicatii care nu mi se deschid. Nu-mi functioneaza driverii pentru imprimanta si alte erori. M-am lasat pagubas. Eu nu ma bag la alte "arome". Am mers mereu pe Mate.

| Brizbriz a răspuns (pentru Salontanul):

Aha, sunt pe cale sa pun Linux pe un calculator care sta degeaba, merci de explicatii, o sa fiu atent la asta

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Brizbriz):

Daca este si mai vechi calculatorul e bine sa pui variantele 18 si 19. Eu am Windows 10 (cu licenta legala) pe un laptop ce nu-l folosesc decat rar.

Întrebări similare