Nu trebuie neaparat driveru, incearca sa instalezi un driver pentru usb-uri si sigur o sa mearga...
Dami un link de la site cu drivere pentru usb te rogg.
Cand dau pe setup, imi da o eroare, scrie ca: This computer does not meet the minimum requirements for installing the software.
Instaleaza slim driver de pe google si ati gaseste toate driverele lipsa... Instaleaza doar driveru de la usb poate o sa ati apara mai multe pentru usb instaleazale pe rand si cand ati cere restart dai pentru fiecare in parte si o sa ati mearga... Eu chiar azi am facut asa la un laptop cu acest program.
Deci azi am pus tastatura in usb-ul din fata (front panel) si a mers totul, na dar eu am vrut sa o pun in spate si cand am scos-o si am pus-o in spate nu a mai mers, imi da o eroare in bara aia de jos si zice Unknown Device. Imi da sa fac update la drivere (ceva din windows) si dupa ce il fac tot nu merge. o sa incerc cu slim driver
Asa ami facea si mie dar dupa ce am bagat driverele gasite de slim o mers, se poate sa fie si din windows daca chiar nu ati merge... Sa nu recunoaca driverul
Cand l-am instalat nu mi-a gasit nici un driver lipsa la usb, ci doar la placa wierless, ceva cu audio, realtek. ceva de genul si mai la ceva, nu imi mai amintesc deoarece l-am sters ca avea virusi. Mi-a ingreunat foarte mult pc-ul dupa ce l-am instalat.