| strengaritzza a întrebat:

Cine imi zice niste programe de editat poze happy? Dar nu d-alea ce iti modifica fata, corpul gen photoshop. Nu am nevoie de programe de genu ala. Programe gen Photoscape. Dau funda la cel care imi da ce

Răspuns Câştigător
| danadana28 a răspuns:

Picasa

7 răspunsuri:
| antigoni a răspuns:

Ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... cica photoshop iti modifica fata. Serios? Si cum se face? In photoshop poti face ORICE daca stii, zi mai bine ca ti-e lene sa inveti.

| strengaritzza explică (pentru antigoni):

Photoshopul, te modifica complet. Daca nu stii cum se face, uita-te pe net la tutoriale, daca stii ce sunt alea. Daca nu ai stiut chestia asta, majoritatea sunt modificate cu programul acela. Cosuri, defecte, celulita si asa mai departe. Alta data, nu mai vorbi ce nu stii. PA!

| antigoni a răspuns (pentru strengaritzza):

Eram ironica... exprimarea ta era rudimentara happy ciudat ca imi spui tu cum functioneaza photoshopul, daca erai in tema nu mai aveam aceasta discutie si evident nu puneai asa intrebare happy

Pai eu ti-am spus doar ce am auzit ca face programul acela happy. Atata tot. Eu nu l-am folosit, mie imi trebuia doar un program simplu pentru niste rame la poze happy. Intelegi acum? tongue.

Cand vrei sa raspunzi la o intrebare, nu trebuie sa fi ironic, trebuia sa imi raspunzi si tu frumos, nu? happy Nu sa razi, sa faci ironii si asa mai departe. Daca puneam o intrebare aiurea cum pun altii mai ziceam, gen ''Ce sa fac azi'' am vazut pe TPU multi penibili, dar a fost o intrebare cat se poate de normala.

| antigoni a răspuns (pentru strengaritzza):

Tocmai de asta am fost ironica, mi s-a parut o intrebare aiurea, sincer. Poate ai fost sincera si ai pus o intrebare ``pe bune``, dar mie mi s-a parut foarte aiurea pentru ca asa cum stie toata lumea, in Photoshop poti face orice, chiar doar niste rame la poze happy Scuze daca am jignit, insa raman la parerea mea. Daaar, ti-ai gasit raspunsul asa ca discutia nu mai are rost. Numai bine! happy

happy Ok, Antigoni. Mersi oricum.