| Maria9Maria a întrebat:

Cine ma poate ajuta cu un raspuns urgent? Buna Seara TPU! Am si eu o problema mai complicata. In seara asta, am instalat un program dat de catre cineva pe mess, ca sa poata intra in pc-ul meu si sa ma ajute in legatura cu niste erori care tot imi apar atunci cand sunt pe cate o pagina de internet. Bun persoana a intrat in pc-ul meu de la distanta si s-a uitat putin prin pc-ul meu. Insa, n-a facut mare lucru. De-o data mi s-a blocat mause-ul si n-am mai putut sa mai fac nimic. Insa culmea nesimtirii, el imi tot butona prin lista de mess. Can l-am vazut ca face asta, si nu-mi spune si mie ce face ca doar il intrebam insa tacea, i-am dat restart pc-ului. Apoi, am intrat iar la pc unde-am dezinstalat acel program cu care mi-a intrat acel individ in pc. Acum problema mea este urmatoarea: Daca idiotul va intra cand va vrea in pc-ul meu sau poate ca este si acum in pc-ul meu. ?! Cum sa fac sa-i tai orice cale de-a mai intra in pc-ul meu? In afara de aia de a dezinstala acel program prin care i-am facut lui intrare in pc-ul meu de la distanta?! Va rog URGENT spuneti-mi ce sa fac? Ce metoda trebuie sa aplic pentru a nu-i mai da voie sa intre fara stirea mea in pc? In speranta ca-mi veti raspunde, va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Parca ti-am mai raspuns la o intrebare de genul asta! Si daca nu dezinstalai Teamviewer el nu putea intra la tine in pc fara acordul tau! In Teamviewer poti seta cat si unde vrei sa-l lasi sa intre la tine in pc. De exemplu pentru dezinstalat programe il lasa-i sa intre doar in Control Panel si atat. Acum daca ai dezinstalat si programul(desi nu era necesar) stai linistita!

3 răspunsuri:
| Maria9Maria explică (pentru neluL):

Intrebarea a fost pusa inca o data, deoarece, nu-mi arata daca mi s-a afisat asta! De asta am mai pus o data intrebarea! Multumesc frumos! Deci pot sta linistita acum! Nu?! O seara frumoasa in continuare!

neluL
| neluL a răspuns (pentru Maria9Maria):

Cu placere ! bye,bye wave

| Prance_Thomas_1991 a răspuns (pentru Maria9Maria):

Ideal era sa ii dai run nu install...ca sa intre.ii trebuie decat id(adica codu ala lung cu mai multe numere).asa am patit eu.doar dandu-i run.ca toata lumea stie ca e o grija in plus daca e instalat.ps: (depinde si ce versiune a prg ti-a dat
)