| Strempel_Christian_1997 a întrebat:

Cine stie care este motivul ca nu poti intra pe un forum?
Linkul este asta : http://goodgaming.net46.net/

Răspuns Câştigător
| K0sti a răspuns:

Oare crezi ca administratorul acelui forum nu stie cum se intra pe el? laughing

10 răspunsuri:
| supermdmario a răspuns:

De obicei, ca sa poti intra pe un forum trebui mai intai sa te autentifici, adica sa fii un membru pe acelò forum. daca nu esti inca membru, trebuie sa creezi un cont.cam asa functioneaza majoritatea forumurilor.

| supermdmario a răspuns (pentru K0sti):

1.de unde sa stiu eu ca tu esti administratorul acelui forum?
2.esti administratorul unui forum si nu stii cum sa intri pe acel forum? ma faci sa ràd! mi-ar fi rusine sa postez asemenea intrebare pe TPU.
iar daca nu te poti loga, inseamna ca este vreo problema cu serverul pe care este hostat forumul, sau cu baza de date.na, ca ti-am raspuns la intrebare.esti fericit?
"P.S:mare ti-e gradina Doamne!"

| K0sti a răspuns (pentru supermdmario):

laughing Tu imi raspunzi mie? Nu ai priceput nimic! Eu ti-am spus ca cel care a pus intrebare e chiar unul din administratorii acelui forum. Iar intrebarea a fost pusa la vrajeala! Sper ca ai inteles acum! happy

Ti-am raspuns tie pentru ca tu ai comentat la raspunsul meu.Iar daca puneti intrebari, doar asa ca sa invatati sa tastati pe keyboard, mergeti pe forumul acesta de joculete(ca oricum doar la astea va pricepeti)si pierdeti-va timpul acolo.Altii nu au timp de pierdut ca sa va raspunda voua la intrebarile puse la vrajeala.capito?

Tu ce faci, te certi cu mine? laughing Eu ti-am atras atentia ca ai cazut in plasa! Chestia cu "puneti intrebari, doar asa ca sa invatati sa tastati pe keyboard..." cred ca nu e pentru mine! happy

| Strempel_Christian_1997 explică:

Anulez nu intelegeti nimic

| Strempel_Christian_1997 explică:

Macar el nu comenteaza ca supermdmario ma face prost ratatu *** mele

| supermdmario a răspuns (pentru Strempel_Christian_1997):

Inainte de toate,nu te-am facut prost,am spus doar ca nu cunosti altceva decat sa te joci pe pc,iar daca e sa judec dupa varsta ta,cu parere de rau iti spun ca faci parte dintr-o generatie de ratati si, nu am nici cea mai mica indoiala ca esti un mare ratat, cu creier de musca, datorita lui counter strike, metin si......adauga tu altele, ca eu nu le cunosc.

Te gog sa accepti scuzele mele daca te-am jignit cu ceva, nu am avut intentia aceasta.

Stai linistit, nu e nicio problema! Fiecare e liber sa-si spuna parerea, cu amendamentul sa nu se depaseasca anumite limite ale bunului simt.