Si de unde stii ca merge pc ul? Daca se invart ventilatoarele nu inseamna ca functioneaza.
Si eu am avut aceeasi problema si eu indreptasem pinii, vezi ca e de la procesor mai scoate l si baga l, pinii sunt de vina asa l-am rezolvat pe al meu
Da mi msj pe insta: rares2321 si putem vorbi pe video call si iti arat tot ce vrei. Vhiar am nevoie de ajutor naibii, atata am asteptat sa iau pc ul si amu e dat dracu...
"Stiu sigur ca, calculatorul merge deoarece componentele sunt nou noute, de abia cumpărate si montate."
asta nu inseamna nimic, piesele noi pot veni defecte
iar "diagnosticul" in IT se face asa: iei monitorul si il bagi in alt calculator, daca merge, atunci e din calculator
„Stiu sigur ca, calculatorul merge deoarece componentele sunt nou noute, de abia cumpărate si montate."
===
Ai ști sigur că merge (fără să vezi imagine pe monitor) dacă ai fi testat înainte FIECARE componentă în alt sistem și ar fi mers toate.
De asemenea, ai ști că ăsta cu „piese noi-nouțe" merge dacă ai pune alt monitor și cu ăla ar merge.
Până nu faci testele astea, ceea ce ai scris tu mai sus e o mare abureală; mai bine ai vedea dacă procesorul ăla al tău mai e „în viață" - așa cum am zis, punându-l pe un alt pc.
Am testat monitorul pe un alt pc si merge. Deci monitorul iese din ecuație. Pe pc ul asta al meu am conectat castile si aparent dupa cateva minune dupa ce il aprind se aude sunetul de la windows dar monitorul tot nu primeste semnal.
anonim_4396 întreabă: