anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cloud Alpha S vs Logitech G Pro X. Avantaje dezavantaje, etc. Va rog frumos!

3 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Vrajeli amindoua. Vrei ceva mai rasarit, ia frumos Creative SXFI GAMER. Posibil sa nu fie inca disponibile pe la noi, nu stiu. Eu le-am primit direct de la Creative. Sint similare cu SXFI THEATER - aproape identice ca sound, de fapt - insa aproape jumatate la pret pentru ca nu au wireless. https://www.youtube.com/watch?v=Ecd4Rvlte2s

| MmoooTtttt a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Cat de buna este calitatea microfonului de la castile astea de la Creative?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru MmoooTtttt):

Tu te-ai uitat la review-ul ala sau am dat link degeaba? Gasesti mai multe review-uri pe YT si majoritatea zic ca e cel mai bun de pe piata in gama asta de pret/categoria casti de gaming. Eu unul - ca sa fiu sincer - le-am folosit cateva zeci de ore dar nu am instalat deloc microfonul. Acum folosesc Creative SXFI THEATER conectate cu fir la Sound Blaster X3 pentru ca suna ceva mai plin decat GAMER-ul, cel mai probabil SXFI GAMER - desi au aceleasi difuzoare in principiu - au fost tunate un pic pentru utilizarea in gaming. Daca vrei sa simti cu adevarat ce se intampla in jocuri, degeaba iei casti. 7.1 e minciuna cam la orice casti, insa Scout Mode + SXFI de la Creative chiar fac diferenta. Pentru Scout Mode ai nevoie de un X3 sau un G5/G6. G6 are amplificare separata pentru fiecare canal, ceea ce X3 nu are. Cumulat cu Scout Mode, amplificatorul asta dedicat pentru casti de pe G6 da niste rezultate care efectiv te fac sa sari din scaun.