CONCURS: Care e gadget-ul tau preferat?

CONCURS: Care e gadget-ul tau preferat?

Fiecare dintre noi foloseste zilnic cel putin un aparat care-i face treaba si viata mai usoara, mai placuta sau pur si simplu mai distractiva. De la gear de gaming la ceasuri desprinse din filmele sci-fi sau vreo plita fabuloasa cu inductie, ceva tot trebuie sa stea pe primul loc in topul preferintelor personale.

Ca sa exploram acest domeniu, va invitam la un concurs alaturi de prietenii de la evoMAG.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti care e gadget-ul vostru preferat si de ce.

Apoi noi va premiem cu 3 vouchere de 300, 200 si 100 de lei, dar si 3 stick-uri USB de 4GB de la Intel, toate oferite de evoMAG.ro.

Va asteptam raspunsurile pana duminica, 29 septembrie. Apoi anuntam castigatorii. Cele mai interesante 3 raspunsuri isi vor adjudeca voucherele, iar stick-urile vor fi acordate prin tragere la sorti. 

Mult succes!

196 răspunsuri:
| Moja_Oana_1986 a răspuns:

Cred ca un Samsung s4 ar fi foarte util...nu am nici un gadget pentru ca nu imi permit dar din ce am vazut Samsung-ul este din punctul meu de vedere cel mai ok din toate punctele de vedere

| Mary_Anne_1990_jWVc a răspuns:

Iphon-ul pentru ca este foarte practic si usor de folosit.

| norbac a răspuns:

Gadget-ul meu preferat este smartphone-ul pentru ca pot face foarte multe cu el cum ar fi poze, sama joc, facebook, mail, internet, vizionez trailere, etc!

| Marian_Mihaila_1973 a răspuns:

Cand voi avea banii mi-as lua de la eMAG un frigider si o centrala termica.Mi-ar face viata si iarna mai usoara.

| Marutz79 a răspuns:

Ca lectura nu degeaba
S-a inventat, se vede treaba,
Caci din slovele maiestre
Povestea se desluseste,
Iar gadgetul potrivit
Pofta-ti face de citit,
Cand de Kindle-i branduit.
Spre lectura m-a ademenit
Cu rezolutia-i clara,
Cu E-link, Wi Fi si iar
Zic ca EvoMag gazduieste
Numai gadgeturi de poveste.

| develin a răspuns:

Pentru mine laptopul este gadgetul preferat, pentru ca aproape oriunde pot sa ma conectez cu prietenii mei.

| catalinapuscasu a răspuns:

Gadgetul meu preferat ramane telefonul smart datorita multitudinii de aplicatii si accesorii pe care le poti folosi pentru aproape orice (de la stocare, comunicare, pana la iluminat, orientare prin orice zona de pe glob, etc)

| Badea_Sorin_1963 a răspuns:

MP3-ul este preferatul deoarece ma insoteste peste tot. Asa trece, intr-un mod mai placut, timpul consumat pana la serviciu ...si inapoi.