| PetreFlorentin a întrebat:

Cont de face blocat pentru activitati neobisnuite. Cereau conectarea la un device mai vechi si am facut asta dar nimic.Nu pot trimite formular cu buletin si orice legatura cu ei prin contul meu nu poate fii facuta.Contul este blocat din 19 dec.Ce sa fac sa mai astept? S-a aflat cineva in situatia mea si cum a procedat? Multumesc anticipar

Răspuns Câştigător
| DjSannan a răspuns:

Din descrierea problemelor pe care le întâmpinați, este posibil ca contul dvs. să fi fost blocat de către Facebook din cauza unei activități suspecte sau a încălcării termenilor și condițiilor de utilizare a platformei.

În astfel de situații, este recomandat să contactați serviciul de asistență al Facebook pentru a înțelege mai bine motivul pentru care contul dvs. a fost blocat și pentru a afla ce puteți face pentru a-l debloca.

Pentru a contacta serviciul de asistență al Facebook, puteți încerca următoarele opțiuni:

Accesați secțiunea de ajutor din contul dvs. de Facebook și căutați răspunsuri la întrebările frecvente sau la problemele pe care le întâmpinați. Acest lucru poate fi o modalitate rapidă de a găsi informațiile de care aveți nevoie.

Utilizați formularul de contact al Facebook pentru a le transmite o solicitare de asistență. Acesți formular se poate găsi prin accesarea secțiunii de ajutor din contul dvs. de Facebook și căutarea "contactați-ne".

Încercați să contactați Facebook prin intermediul conturilor lor de rețele sociale, cum ar fi Twitter sau Instagram, pentru a le transmite o solicitare de asistență.

Este important să rețineți că procesul de deblocare a unui cont poate dura o perioadă de timp, așa că este posibil să trebuiască să așteptați până când problema este rezolvată

2 răspunsuri:
| PetreFlorentin explică (pentru DjSannan):

Salut.Centrul de ajutor orice as face ma duce catre fereastra de cont blocat. Exclus sa ma poata ajuta cu ceva.Am raportat o problema pe intagram pentru contul de face sa vedem ce se poate rezolva. Logarea pe un dispozitiv vechi am reusit sa o fac din pacate nu au tinut cont de asta.Ce ma sperie cel mai tare este urmatorul aspect. Daca nu voi reusi conectarea contul va ramane blocat.Nu inteleg de ce nu vad ei conectarea.Multi au spus ca dureaza.Imi poti spune estimativ o perioada ca imi e frica ca dupa o perioada lunga nu il mai pot recupera deloc? Multumesc

| DjSannan a răspuns (pentru PetreFlorentin):

Este dificil sa estimez o perioada de timp pentru rezolvarea problemei, deoarece depinde de mai multi factori, cum ar fi complexitatea problemei si volumul de solicitari pe care le primeste echipa de asistenta a Facebook. In general, echipa de asistenta a Facebook incerca sa raspunda cat mai rapid posibil, dar poate dura ceva timp pentru a rezolva problemele mai complexe.