Evident, cu cat mai mare viteza cu atat mai bine. Viteza pe care o ai ar trebui sa fie decenta, dar daca simti ca ai nevoie, fa un upgrade.
Nu "Se merita" ci "merita" dar ideea este ca trebuie sa ai si un router (daca ai router) Gigabite care sa suporte viteze de peste 100 si placa de retea care suporta asemenea viteze. Adica trebuie sa scrie pe ele la caracteristici: 10/100/1000 sau minim (daca-i dual band 300 cu 500. Exemplu de router: Rata de transfer Ethernet (Mbps) 10/100/1000 http://bit.ly/2U3Fuiz
si placa de retea: http://bit.ly/2TXPKsw
Viteza internetului este ca si un lant. Veriga ceea mai slaba limiteaza viteza.
Asta poate fi incepand de la placa de retea slaba, router lenes, viteza limitata de furnizorul tau, precum intreg lantul de retea de internet (prin serverele unde joci pana la jucatorul oponent).
Furnizorul iti limiteaza viteza MAXIMA (la tine 150mbps), dar asta nu inseamna ca viteza va fi tot timpul atat.
E ca si la o masina, care are viteza de varf de 360 Km/h, dar trebuie sa mearga pe un drum de caruta, plina de gropi. Super-masina va merge in tandem cu caruta cu boi din fata ei.
Ps-ul meu are placa de retea 10/100/1000. Daca sun la rds rcs vor veni ei sa imi instaleze internetul sau trebuie eu sa-l fac?
Nu primesc automat router de la ei?
Nu! Nu primesti automat router ci trebuie sa-l cumperi. Ei vor veni si vor face doar modificarea la firele din mufa daca nu ai deja mufa modificata. N-au ce sa-ti instaleze. Ei fac o modificare in aparatura lor si PC-ul tau va merge automat cu noua viteza.
Procesor:
Intel I5 2,5Ghz (2 CORE) sau echivalent
Memorie RAM:
2GB
Hard Disk:
SATA 3 - 7200RPM
Placă de rețea:
gigabit
Sistem de operare:
Microsoft Windows 7, Linux, MacOS
Router: care să suporte trafic susținut de 500 Mbps (opțional).
De ce te complici cu 150mb, 20-25 de lei in plus nu e o avere sa iti bagi maximul de 500mb, e 39lei de la digi maximul de 500.
Orice valoare trebuie insotita de unitatea de masura. (am sa presupun ca te-ai referit la 150 ca 150KB).
lagul nu are de a face cu viteza de internet, cel putin nu mult; are de a face cu reteaua de internet. (acei 150KB sunt viteza de download/ upload medie) trebuie sa ii intrebi pe cei de unde ai tu internet daca pot sa iti schimbe internetul sa ai pe fibra optica, sau sa ii intrebi ce se poate face cu latency-ul / pingul.
Singleplayer-ul merge perfect pentru ca e joc local.
(pentru jocuri moderne este recomandat: 270KB viteza de internet si 60ms(asta fiind pingul))
Am instalat pe pc league of legends si am pingu undeva intre 29-40. Deci nu cred ca problema vine de la ping.
YzuD întreabă: