| Nedumerita22 a întrebat:

Contul de facebook se poate reactiva singur?
L am dezactivat acum ceva vreme si m a anuntat o prietena ca e activ iar de o zi si ceva.
Pe mail cand dezactivezi/activezi primesti email de confirmare.
Eu nu am primit nimic. Nu inteleg. Are cineva idee ce s a intamplat?

6 răspunsuri:
| Neo12 a răspuns:

Contul de facebook nu se reactivează singur.
Se reactivează doar când vrei şi îi şti parola. Poate-ţi ştie cineva parola şi l-a activat.
Nu primeşti mail de confirmare, primeşti un mail în care ţi se spune că ai dezactivat sau activat contul.

| Nedumerita22 explică (pentru Neo12):

Da, la asta ma refeream. De ce nu am primit acel mail daca altcineva a intrat pe contul meu? asta mi se pare ciudat.

| Neo12 a răspuns (pentru Nedumerita22):

Primeşti mail când intră cineva pe contul tău, dacă ai selectat o opţiune pe facebook să fii informată pe mail sau prin sms când intră de pe alt pc, decât cel ales de tine.

| frostxtq a răspuns:

Poate ca a gresit prietena ta si era alt facebook cu acelasi nume sau a intrat cineva in contul tau si l-a reactivat. Contul de facebook nu se reactiveaza singur.

| JaneTheKiller a răspuns:

Poate a intrat cineva pe contul tau

| Miur a răspuns:

Cand dezactivezi un cont de facebook el 'dispare' doar o perioada pe care tu o alegi cand il dezactivezi. Nu cred ca poti sa il stergi de tot de pe facebook. Mi s-a intamplat mie la un cont si m-am trezit ca dupa ce nu am mai intrat pe el de un an mi s-a reactivat si am intrat din nou si am vazut ca doar o perioada poate sa steie dezactivat. Din pacate nu poti doar pe o perioada de maxim 28 de zile. Mai mult nu. Sper sa te fi ajutat.