Poate ca a gresit prietena ta si era alt facebook cu acelasi nume sau a intrat cineva in contul tau si l-a reactivat. Contul de facebook nu se reactiveaza singur.
Contul de facebook nu se reactivează singur.
Se reactivează doar când vrei şi îi şti parola. Poate-ţi ştie cineva parola şi l-a activat.
Nu primeşti mail de confirmare, primeşti un mail în care ţi se spune că ai dezactivat sau activat contul.
Da, la asta ma refeream. De ce nu am primit acel mail daca altcineva a intrat pe contul meu? asta mi se pare ciudat.
Cand dezactivezi un cont de facebook el 'dispare' doar o perioada pe care tu o alegi cand il dezactivezi. Nu cred ca poti sa il stergi de tot de pe facebook. Mi s-a intamplat mie la un cont si m-am trezit ca dupa ce nu am mai intrat pe el de un an mi s-a reactivat si am intrat din nou si am vazut ca doar o perioada poate sa steie dezactivat. Din pacate nu poti doar pe o perioada de maxim 28 de zile. Mai mult nu. Sper sa te fi ajutat.
Primeşti mail când intră cineva pe contul tău, dacă ai selectat o opţiune pe facebook să fii informată pe mail sau prin sms când intră de pe alt pc, decât cel ales de tine.
Elenna_4537 întreabă:
anonim_4396 întreabă: