Nu este abur ci un compus complex care contine o multime de substante (unele chiar nocive) si nicotina. Deci sunt interzise pentru fumat, minorilor.
Ziceam ca nu e ok sa vapeze si ca e toxic, asta era ideea.
Adica apa? Crezi ca e ok sa tragi aburi in plamani? Cauta pe net articole pe tema asta. N-are cum sa fie bine. Apoi, daca o faci fara solutie, de ce o faci pana la urma?
Lasa-te pana sa ai probleme serioase cu fumatul ca dupa aia nu mai poti s-o scapi, fumez de 15 ani, stiu ce vorbesc.
Bro hai sa ne facem înțeleși.
Lichidul din tigara electronica conține plopilen glicol( bioxid de carton si valori de apă +uleiuri naturale din plante) si glicerina vegetala(un amestec de uleiuri din plante NATURALE) si OPTIONAL nicotina...
Lichidul din tigara electronica conține plopilen glicol( bioxid de carton si valori de apă +uleiuri naturale din plante) si glicerina vegetala(un amestec de uleiuri din plante NATURALE) si OPTIONAL nicotina...ti se pare ceva toxic de pe aici în afara de nicotina?
Bro parerea mea e ca e ok atata timp cat nu bagi nicotina în lichid.
Lichidul din tigara electronica conține plopilen glicol( bioxid de carton si valori de apă +uleiuri naturale din plante) si glicerina vegetala(un amestec de uleiuri din plante NATURALE) si OPTIONAL nicotina.
Deci în afara de nicotina aia nu e nimic toxic.
Nu te speria de ce spune lumea c faci apă la plămâni sau Plm...astea is vorbe de pe antena 1.
"Bro" sa-i zici ma-tii si lui taica-tau! Invata intai, educa-te si apoi mai vorbim. Eu n-am fost cu tine pe unde ti-ai pascut tu oile.
FloFlorentina întreabă: