Si inca ceva happy am vazut sute de mii de HI5-uri de genul Miley Cyrus Personal sau etc. Sau id-uri in genul asta. Iar voi cadeti mereu in capcana si credeti ca e adevarata Miley laughing Deci... daca ar avea un ID personal (prieteni si familie ) sau HI5, in niciun caz nu v-ar da voua accept! Cu nicio exceptie. Pentru voi are youtube facebook si altele ...nu va mai obositi atat winking pune mana pe carte.
Nu pentru ca eu am id-ul ei pe bune mi-a dat web si vorbesc mereu cu ea si ea nici nu a auzit de hi5 a zis ca avem mult timp a fost "mania" cu hi5-ul! Deci nu e al ei clar si plus de asta ea nu isi pune poze publice si unele facute de ea nu de paparazzi! Va asigur eu ca am si facebook-ul ei sunt mare fan am fost si la 3 concerte deale ei si nu mai credeti toate fazele astea cu drogata si ca nu stiu ce sunt minciuni si filmuletu ala cu droguri ca e o inscenare pentru ca nu e ea!
Mia facut placere sa va zic toate astea si sper sa ma credeti ca daca nu ma credeti e treaba voastra dar asta e adevarul!
copiltembel întreabă:
YzuD întreabă: