| gemeni6226 a întrebat:

Cu ce program pot rezolva faptul ca mi-e incet calculatorul? Primesc mesaj ca am 11 programe, 400 broken registri si sistem junk 8GB ce imi incetinesc calculatorul.Se poate downloda de undeva asa ceva? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| JicaContra a răspuns:

Lal, programul care iti spune asta e ala care iti incetineste calculatorul, e o tehnica simpla ca sa te faca sa crezi ca uite, ai probleme, dar daca dai click acolo te rezolva

10 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Ce program iti spune ca toate alea iti incetinesc calculatorul?

| LPCTSTR a răspuns (pentru LPCTSTR):

Nu... Te rog, nu... straight face
Pentru ce ii dai funda aluia daca nici macar nu ti-a rezolvat problema?
Daca imi spuneai ce program iti spune asta, te puteam ajuta sa rezolvi, nu-mi era de funda, ci de faptul ca ala scoate un "adevar general" si nu inspecteaza cazurile particulare.

| gemeni6226 explică (pentru LPCTSTR):

Multumesc prietene dar pana la urma a avut dreptate am dezinstalat programul care ma tot avertiza si de atunci nu am problema.Merge la viteza de alta data.

| LPCTSTR a răspuns (pentru gemeni6226):

Ma-ntreb, oare cat era suferinta sa ne spui si noua CE PROGRAM iti spunea asta.
Nu inteleg de ce esti atat de reticenta in a-mi spune numele programului ca sa stim si noi cu ce avem de a face.

Nu sunt reticenta mi-a fost doar somn cand ti-am raspuns era cc cleaner.

Ironia sortii... programul ala se ocupa cu curatatul fisierelor si registrilor, este un utilitar.

Se ocupa doar daca ii dau drumul.Nu automat si ma ennerveaza la culme ca mi-a incetinit calculatorul.Mersi nu-l vreau.o sa instalez ceva doar cand va merge iar incet calc.Acuma merge bine.

Nu-ti inteleg analogia...

De la o femeie nu astepta nici analogia nici logica unui barbat.

Eh... Asta este manipulare, nu-i vina ta.