In primul rand nu ai postat unde trebuie (nu e rubrica de anunturi).
Si oricum pretul este imens, fie el sigilat si cu garantie, dar e un telefon depasit din punct de vedere tehnologic.
Skama 18: ha ha. zi-mi si mie un link, sau numele unui magazin de unde poti lua un 3gs cu 450 ron.ca din calculele tale asa reiese.dar sa fie original. nu replica sau second hand.
Second hand e si al tau. Atat timp cat nu poti sa imi emiti factura si sa imi scrii o garantie pe numele meu, se numeste produs sh.
Virusake...am specificat garantie! este cumparat de la firma cosmote, logic ca nu o sa apara numele tau pe factura si garantie, ci numele celui care l-a cumparat. am zis ca il dau cu garantie. vrei poze cu dovezi?, mai intai sa gasesc cumparatorul, dupa aia ma chinui sa-i fac si poze la garantie si factura . in fine...
Pai cine e prost sa cumpere electronice scumpe di roamania asa sa si ramana (specific prost) pai in Germania cumperi cu 150-200 euro si transportul e doar 60 de lei si nu are certificat de garantie ci certificat de producator daca stii ce inseamna, in plus cu ce ma incalzeste daca e original, am iphone 4 replica de 8 luni si n u am probleme cu el(l-am primit sigilat cu toate accesorile) la un pret de 450 lei.deci mi se rupe daca e original sau nu
daner întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
FloFlorentina întreabă: