Nu exista nicio metoda sa vezi mesajele sterse.Dar atat timp cat mai multe persoane sustineti acelasi lucru, nu cred ca respectivii se pot apara in fata dirigintei.Ce reprezinta aceste imprumuturi? La scoala vii sa inveti nu sa ceri bani de la altii.
Exact. Chestia e că sunt 2 persoane ( fete ), de etnie ( nu sunt rasist, nu fac discriminări ). Însă chestia e că de când au venit în clasa asta, se comportă ciudat, bârfesc. etc Deci. Și acum în ultimul timp încearcă cu unii să obțină bani.
La școală normal, mergi că să înveți. Însă ele nu prea fac asta... Nu înțeleg de ce cer bani. Au părinți până la urmă. Care muncesc. Nu e nimeni vre o bancă ca să le de a la ele "bani" cu împrumut. Și nici nu suntem "datori" sau nevoiți să le dăm proprii bani. Cer bani de la persoane cu care nici nu au vorbit, socializat etc. Dar de fapt, cu nimeni nu prea au vorbit. Din cauza că sunt ciudate. Și toată lumea a avut probleme cu ele. Pana acum, eu nu am avut cum spuneam. Dar am bănuit că voi urma. Știu, nu se pot apara dacă suntem mai mulți. Dar chestia e că, dacă ne dispar bani de ex. ele pot fi vinovate. din moment ce cer bani pot să si "caute" prin hainele de pe cuier ( nu avem camera de supraveghere in clasă ). Dar cum probabil nimeni nu le-a dat, au tot șters mesajele, nici eu, probabil nici ceilalti nu au făcut screenshot. Nu avem dovezi clare în caz de ceva mai serios. Furt, amenințări etc. Cer bani pentru țigări, și nu acuz, dar probabil și pentru altceva de "fumat". Aici iti dai seama la ce ma refer...
Pentru viitor acum nu ai ce sa mai faci scrie pe youtub cum sa vezi mesaje șterse de pe watap e o aplicatie te va ajuta pe viitor
Daca esti pe android, vezi daca ai activat istoricul de notificari. Daca da, poti vedea partea de text care a aparut in notificare, pana la aprox 24 de ore dupa aparitia acesteia.
Da...activat istoricul de notificari... Probabil pe viitor voi vedea mesajele sterse.
Foarte urat! Cu siguranta fac si ele ce au vazut la parinti, ca na, se intelege...Iar ca sa fiti safe, cel mai bine e ca toti colegii sa aveti la voi bunurile precum telefonul si portofelul cand iesiti din clasa!
anonim_4396 întreabă: