| SingleForOne a întrebat:

Cum aș putea să am mai mult spațiu pe Hard disk?

Ar trebui să cumpăr unul nou?

Hard disk-urile trebuie să fie compatibile cu întregul calculator?

Am hard disk-ul simplu al calculatorului care are doar 99.2 GB, dintre care 42 GB sunt folosiți pentru esențiale și alte aplicații folositoare precum Adobe, Microsoft Office, etc, și am șters multe din care nu-mi folosea. Dar mi se pare foarte puțin să folosesc 57 GB.

11 răspunsuri:
| Florian80 a răspuns:

Cumpara ti un hdd de macar 1 tb.recomand WD.

| SingleForOne explică (pentru Florian80):

Brandul contează? Trebuie să scrie ceva specific ca să fie compatibil cu calculatorul?

| Florian80 a răspuns (pentru SingleForOne):

Nu conteaza brandul.eu ziceam de wd pentru ca sunt cele mai. durabile.dar poti lua si alta marca.ai pc sau laptop?

Am Pc.

Recomand acest model atunci
https://www.emag.ro/......DZLJQ2BBM/

WD nu erau mai bune? Scuze că adresez întrebări aiurea, dar nu sunt deloc cunoscător despre hard discuri.

Ti am recomandat unul mai ieftin pentru ca ai vrut alt brand.dar wd e cel mai bun

| VoidEternal a răspuns:

Nu îți recomand hdd. Ssd-urile s-au ieftinit foarte mult și sunt incomparabil mai rapide decât hdd-urile. De fapt la 100 de GB tot ssd ai și tu acum, ori ai pc-ul mai vechi de 15 ani. Deci daca pui un HDD faci un downgrade serios.

Cu 4-500 de lei îți iei un ssd Samsung evo de 1Tb care zboară pe lângă un HDD. Sau dacă ești pe buget un ssd Kingston își face treaba mai mult decât decent.

| SingleForOne explică (pentru VoidEternal):

Ai putea să-mi recomanzi câteva, te rog? Un link către un SSD și site pe care tu ai încredere.

| VoidEternal a răspuns (pentru SingleForOne):

Https://www.emag.ro/......DT34VDMBM/

Il recomand pe asta. Se misca super rapid si sunt foarte durabile. Eu am asa ceva inclusiv pe un server care ruleaza de vreo 7 ani fara oprire.

Daca vrei ceva mai de buget, atunci iti faci treaba decent si cu asta:

https://www.emag.ro/......D39WYFBBM/