Bună!
Galbenii sunt banii virtuali din universul www.ConQUIZtador.ro.
Primeşti 20.000 de galbeni la înregistrare.
Poţi obţine galbeni prin mai multe metode:
La sfârsitul jocului, 20% din puncte se transformă în galbeni.
Primeşti galbeni dacă alegi să completezi Quiz-ul de intrate zilnic.
Ce poţi face cu galbenii conQUIZtador?
Poţi participa la Licitaţie, unde ai șansa sa câştigi premii valoroase
Poţi cumpăra "ajutor" în joc
Poţi cumpăra funcţii speciale: galbeni, tipare pentru hartă, culori pentru a scrie pe chat și ajutor în joc
Trebuie sa castigi pe primul loc in competitie sa daomini tot teritoriul sau pe 2, sa te joci destul de des.
Bafta! Raspunzand la intrebarile puse
Trebuie sa castigi multe "batalii" si cu cat joci mai mult cu atat iti cresc galbenii. Dar NU UITA: Ca sa castigi galbeni trebuie sa CASTIGI BATALII!
Joaca si fii pe primul loc. Cand iesi pe primul loc primesti galbeni. Joaca la Junior ca acolo ai sanse mai mari sa iesi pe locul unu.
Deci, trebuie sa te joci mai multe jocuri pe zi(5-6), si iti va da la fiecare joc mai mult decat 800 galbeni. Mie mi-a dat odata 2500 galbeni la un joc. dar ca sa iti dea atat de multi trebuie sa gastigi toata harta. Succes! paa, funda?
Castigi galbeni daca joci (mai bine zis daca castigi) lupte din alea ...Bafta! funda ?
Castigi bani jucand trebuie sa iesi cel putin pe locul 2 ca sa castigi bani si bineinteles daca iesi pe locul 1 castigi mai multi bani. funda
Pai, e simplu.Trebuie sa castigi de fiecare data cand joci cu alti concurenti.Mai poti si cumpara galbeni, dar nu stiu exact cum.
Este simplu.Trebuie doar sa castigi fiecare joc(runda de intrebari).Mai poti cumpara galbeni, dar nu stiu exact cum.