| vodka020202020 a întrebat:

Cum conving un ai să-mi scrie viruși?

13 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai crede că ai scrie cod pe care îl poți folosi plug and play. Nu prea e așa.

| gabicoo a răspuns:

Se pare că unii deja au făcut-o.

| johnnny123 a răspuns:

Îi ameninți familia.

Serios vorbind acum, tu crezi că AI-ul ăsta este ca J.A.R.V.I.S. din Ironman, sau cum?
Și chiar dacă ar fi capabil să scrie viruși de-a gata, chiar crezi că i s-ar permite să creeze viruși pe bandă rulantă la cererea oricui?

| Simpatic a răspuns:

Tinere nici nu ai sti ce faci cu un virus scris de un AI...
Daca ai cunostinte iti scrii singur
Deci nestiind sa scrii nu stii nici cum se proiecteaza nici cum se foloseste, te vei infecta chiar tu happy

| Standt a răspuns:

1. De ce ai vrea sa folosesti virusi?
2. AI este conditionat sa nu faca astfel de lucruri.

Bula
| Bula a răspuns:

Mi-e teama ca, AI va prelua controlul Omenirii, FARA sa creeze "virusi" si fara sa mai fie controlabil de OM.
In ritmul actual de dezvoltare, ma tem ca aceasta faza va putea deveni realitate chiar in mai putin de 10 ani!

| carevaescu a răspuns:

Cum un buchet de trandafiri si o cutie de ciocolată

| Simpatic a răspuns (pentru Bula):

Mie sa stii personal ca imi este mai mult frica de ceea poate face omul si ce decizii se iau pe la masoni gen in adunarile de la Davos, nu uita ca genul acesta de oameni puternici raspandesc "ciume" in lume si ucid voit milioane de oameni
poate ca AI-ul cand va stapani lumea va avea o fata mai umana decat unii care isi spun oameni dar sunt "monstri"!

Bula
| Bula a răspuns (pentru Simpatic):

Si AI este produs de oameni, in interesul unora.

| Simpatic a răspuns (pentru Bula):

Corect, dar pentru ca esti inteligent ai inteles ca m-am referit la acel nivel la care AI-ul va lua absolut singur toate deciziile, un fel de univers matrix, acela va fi momentul in care va conduce lumea

Bula
| Bula a răspuns (pentru Simpatic):

Si eu ma tem de acel viitor. crying

| Darius50boss a răspuns:

Nu poți convinge un robot

| ALM2000RO a răspuns:

De ce ți-ai dori să facă așa ceva?