| bigigiemall a întrebat:

Cum credeti ca va fi viitorul? Va incanta cand auziti despre viitor "tehnologie de ultima generatie"," in viitor nimic nu va mai fii imposibil"..Cum va imaginati sa fie orasele in urmatoarii 10-20 de ani?
Credeti ca vor fii precum in unele desene animate laughing..cu masini zburatoare,scaune care plutesc, si roboti cu propria lor minte?
Vor face roboti care sa ne faca toate poftele si noi oamenii sa stam pe canapea si sa comandam robotiilor?
Ce parere aveti de avansarea asta excesiva a tehnologiei?
Telefoane flexibile, invizibile, multe softuri si retele care sincer mai mult te incurca laughing
Intr-un articol am citit cum ca oamenii de stiinta sunt constienti ca in cativa ani oamenii vor ajunge dependeti de tehnologie..va veni "era tehnologiei (era noua)" unii oameni sunt ingroziti cand aud iar alti dabea asteapta.
Adica noi toti ne asteptam ca va veni asta...dar poate ne va fi dor si de era asta. cand tehnologia este destul de avansata din 2008 pana azi.
Dar mi se pare ca vor sa persevereze prea mult. EXTREM de mult.
Mi se pare ca lumea deja s-a schimbat din 2012 "in tot"
Cei din showbizz ...si nu numai. parca lumea din 2012 a adoptat un alt stil..nu vi se pare?" mai de mandrie" vor din ce in ce mai mult.
Deja toti cunoscutii mei ii vad cu tv-uri smart cu android si net laughing
Ceasuri android pe mana, casti 3d si asa mai departe...
Astept pareri PRO si CONTRAhappy
Desigur cel mai bun comentariu va primii si o fundabig grin

3 răspunsuri:
| taken a răspuns:

''Grozav'' viitor se vede la orizont.
Un miliard de oameni de pe planeta sunt subnutriti.
Anual marile puteri cheltuiesc zeci de mii de miliarde de dolari pentru inarmare(ei spun pentru aparare), in loc ca acesti bani sa fie folositi in agricultura si cercetari in domeniul medical.
In ce priveste tehnologia, ai dreptate avanseaza foarte repede, totusi cancerul si bolile cardio vasculare omoara din ce in ce mai multi oameni.
Cel putin in ce priveste Romania nu se vede deloc un viitor bun.

| Stefxn a răspuns:

Niste chestii care le-ai zis deja exista... treaba cu masini zburatoare putin probabila. 10-20 de ani? Abia peste 40 de ani o sa avem rachete in Romania... Cat despre jocurile PC si grafica deja se avanseaza extrem de mult. Anul asta s-a schimbat aproape complet asta in mai bine happy Ce-i drept tehnologia viitorului ne poate uimi destul de mult. In rest nu stiu cum va fi.

| AdrianaBacescu a răspuns (pentru Stefxn):

Noi nu am crescut cu desene animate mai vechi, dar noi am prins desene violente dupa Cartoon Newtork, sau nu erau destul de program de la tv, erau doua ore de televizor