In windows 7
Start ->Control Panel ->System and Security ->Windows Firewall -> "Turn Windows Firewall On Or Off". Pasul al treilea consta in selectarea optiunii „Turn Off" atat pentru retelele exterioare, dar si pentru uzul intern. Apasa pe „OK", si gata: doar ce ai dezactivat Windows Firewall.
In XP
Start - Control Panel - Security Center - Firewall - OFF
Vezi ca in stanga ai "Change the way Security Center alerts me" si debifezi Firewall.
Bafta!
Mi-a activat antivirusul da mi-a ramas in bara butonu ala rosu cu un x si scrie Windows Security Alerts.Si cand intru in Firewall e activat..Automatic Updates nu e activat..si Virus Protection e tot activat Cum le dezactivez pe toate? Ca acolo e pus pe OFF.
Daca ai facut ce scrie mai sus, aunci firewall-ul si virus protection sunt de la antivirus, banuiesc ca este AVG.
E norton
Trebuie sa inchizi antivirusul daca vrei sa inchizi si firewall-ul din el si virus protection. Aceste doua sunt din antivirus! Firewall-ul din windows este inchis.
Firewallul de la windows?
pentru windows 7: scrii firewall in bara de cautare dn meniul start si iti apare gemuletul.
Pentru xp era pe undeva pe la security and nu stiu ce, in control panel.
Trebuie sa intri prin norton la setari si sa configurezi de acolo Firewall, eu am win 8 si la fel imi facea