| sillvana a întrebat:

Cum fac sa instalez adobe flash player? eu am adat ceva pe acolo dar nu stiu ce am facut ca e in engleza si nu inteleg nimic, va rog spuneti-mi si mie

Răspuns Câştigător
| florin1979 a răspuns:

Pai daca nu stii sa explici cum trebuie eu de unde sa stiu ce este acel "ceva"de care ai dat tu. iti dau eu pasii corecti, fa ca mine si iti va merge! scrie pe google Adobe flash player downloads alege prima optiune apoi deschide-o. ai scris acolo undeva get the latest version. da click acolo. apoi in fereastra nou deschisa ai un dretunghi galben cu download now. da click acolo. dupa ce se descarca, da-i pe run. daca te pune sa inchjizi browseru il inchizi, el se instaleaza si gatahappy

3 răspunsuri:
| sillvana explică (pentru florin1979):

Pai mie imi apare sa salevez fisierul ala, nu imi parare ca trebuie sa apas pe run.eu am avut o problema cu virusi, mi l-am reparara am xp si acum nu mai pot sa vad nimic pe internet, imi sp si ca trebuie sa instalez niste plungin-uri

| florin1979 a răspuns (pentru sillvana):

Dai save, salvare apoi dai run pe fisierul mic salvat. e greu sa iti explic asa, prin mesaje crede-ma. eu stiu, dar mi-e greu sa iti explic, ca nu stiu unde te incurci!

| sillvana explică:

Pai gata am rezolvat problema, multumesc pentru raspunsuri