| Tony23_9336 a întrebat:

Cum imi fac un cont pe metin2 mondial ultra fun?
funda!

27 răspunsuri:
| TheExpert01 a răspuns:

Pai intri pe www.mondialmt2.com dai unde scrie ceva de genu bienvune de index! si dai la server astasia si este o poza cu un sura sub el sunt trei pasi si apesi pe 1. funda? a si cateodata nu merge saitu dupa vreo 1 2 ore isi revine deci ce zici fundaaaaaaaaa?

| shhadow a răspuns:

Am sa-ti dau eu un cont! este nefolosit poti sa-ti creezi ce vrei.contacteaza-ma la yo_adutza.angelbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

| codry223 a răspuns:

Terbuie sa ai card de credit ca trebuie sa platesti altfel nu poti

| KaKa_4236 a răspuns:

Dai click pe linkul asta pentru a-ti face cont:Http://ultra.mondialmt2.com/index.php?p=inscription

| Lucy22 a răspuns:

Pai scrii pe gooogle mondialultrafun, si dai pe prima acolo iti da sa alegi servarul ( fun, ultrafun, vip, new world...in fine) apoi dai pe Inscription, sau ceva de genu ( e in coltul dreapta sus, e a doua) Bafta! Si eu ma joc e super numa ca e cateodata inactiv pentru ca gm lucreaza pe el happy

| sebasty2 a răspuns:

Pai Tony trebuie sa intri in site Astasia si sa dai inscription. Scrii datele si gata esti inregistrat

| sebasty2 a răspuns:

Cristi grozav imi dai mie contul pe fun?

| raulino1233 a răspuns:

Iti dau cont pe mondialmt de 93 pe fun contacteaza-ma pe raul_poli29 daca vr pe ultra funt sa iti faci scrii: mondialmt2 (ultra fun)

| Alexxu12 a răspuns:

Tony23 intra pe metin2 mondial ultra funbig grin si acolo gasesti saitul dar daca il instalezi si nu iti merge inseamna ca GM luvreaza la el incearca mai tarziu FUNDA plz!:"<

| CeaMaiDulce a răspuns:

Buna.

Intri pe site-ul acesta : http://ultra.mondialmt2.com/ > si apoi dai Inscription si iti faci cont.

Pacat ca este in franceza, nu o am cu franceza:D. Sper ca te-am ajutat. Distractie placuta! bye!

| AndrasCalinMark a răspuns:

Ma! Vai da prosti creieri mai avem uni! SERVERUL nu este deschis!

| nix2323 a răspuns:

Mata ca nu dai fundita

| boitzu a răspuns:

Nu toni si eu caut

| cristigrozav a răspuns:

Ati dau eu pe fun dar e de 82

| cristigrozav a răspuns:

Dec am eu cont il vrei?

| allexutzull a răspuns:

Ma da voua ce imagine va apare cand intrati pe metin2mondial

| allexutzull a răspuns:

Ce

| Ale53Ale a răspuns:

Buna dua cum stiti foarte mult iromani se jucau pe mondial, acum (eu sunt pe ultra fun ) daca exista 10 playeri online.Gm/Ga francezi sau deciz ca romani vroiau sa distruga metinul asa ca au inchis linkul de download ca numai la ei sa le mearga. Dar este o modalitate de a face sa meraga, numai ca nu este chiar buna.
Pentru a face sa mearga trebuie sa :
1)sa schimbati internetul ( adica voi aveti internetul pe limba romana sa il schimbati pe limba franceza )
2)acum o sa mearga sa dowlandezi metinul si sa intri pe pagina de start
3) ei siau dat seama ca o sa facem asa asa ca daca puneti iar google pe ro o sa va spuna ca nu are semnal metinul!

Cam complicat :-l eu nul fac pentru ca imi trebuie la proiecte pentru scoala

| roby_6046 a răspuns:

Scuze si eu caut si nu gasesc.

| Emonik_7174 a răspuns:

Cine imi da un cont de lvl 0 pe mt 2 mondial sv new world?

| George_2335 a răspuns:

Eu am o problemaCand vreau sa intru in link adica mondialmt2.com nu mi merge imi scrie 403 Forbiden si imaginea e invalida si nu pot sa mi fac nici cont nici sa l downloandezsad

| bogdanelu_4831 a răspuns:

Imi da cineva un cont pe mondial de sub lv100?

| nina_6246 a răspuns:

Da pa saitu unde scrie in franceza big grin.

Întrebări similare