Buna
daca vrei sa scoti din lista de prieteni pe cineva, intri pe profilul persoanei respective si mai jos iti va aparea :
Sugerează-i prieteni
Scoate din lista de prieteni
Denunță/blochează această persoană
Si tu dai pe scoate din lista de prieteni.
Sper ca te.am ajutat
Intri pe facebook, dai click pe "Contul meu" si apoi selectezi "Editeaza prieteni", iar de acolo ii poti sterge dand click pe acel "X". Te-am pupat
Intri pe profilul lor de facebook,iar dedesubt de prietenii săi /familie ai Suggest Friends, şi după Unfriend.Dai click pe unfriend, şi gata.
Intra la lista de prieteni si undeva in dreapta iti apare Edit my friends sau Gestioneaza lista de prieteni. dai acolo si ii stregi.
Funda?
Pai le dai ignore... uite-te la preferinte de confidentialitate, iar apoi dai la liste de blocare, sper ca te-am ajutat...pup
Este simplu intri pe profilul prietenului pe care vrei sa-l elimini si unde se gata lista lui de prieteni gasesti Sugerează-i prieteni
Scoate din lista de prieteni
Denunță/blochează această persoană
si tu da pe scoate din lista ta de prieteni, atata tot
Deci... dai la prietenul respectiv, si jos in stanga scrie denunta/blocheaza aceasta persoana, scoate din lista de prieteni etc.dai pe scoate din lista de prieteni si gata! s-a rezolvat! funda?
Pai dai la prietenul pe care vrei sa-l stergi si mai jos de prietenii lui scrie scoate din lista de prieteni