anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum iti poate afecta virusi din pc conturi ca de exemplu epic games și steam am virusi în pc dar ma gândeam sa nu reinstalez Windows-ul momentan am ceva date pe el și nu am pe ce sa le salvez

7 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Eu cred ca ar trebui totuși sa reinstalezi Windows-ul pentru ca exista polisibilitatea sa îți strice PC-ul de tot! Îți trebuie un anti-virus ca să te poate proteja de unii viruși

| SpurcaciuneDelicioasa a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu are ce sa i strice numai vorbi aiurea

| SpurcaciuneDelicioasa a răspuns:

Depinde ce virus, instalezi malwarebytes si te rezolva.

| ReginaTPU a răspuns:

Exista multe tipuri de virusi si unii pot sa fie fatali instant sau altii iti vor distruge usor windows-ul pana ce nu se va mai aprinde, alti virusi pot distruge bios-ul, ceea ce face intreg pc-ul sa trebuiasca sa fie schimbat, sau cel putin placa de baza. Daca ai virusi in pc iti recomand sa instalezi un antivirus si sa scanezi intreg pc-ul, chiar daca dureaza mai mult. Daca sunt virusi care doar iti fura conturile, acesta deja si-a facut treaba din primele secunde in care a intrat in calculator. Daca este cazul, recomand sa schimbi cat mai repede parolele si sa verifici toate conturile importante.

| AndreiIonut222 a răspuns (pentru ReginaTPU):

Pai și dacă am laptop și îmi distruge bios-ul ce fac îmi iau alt laptop?

| ReginaTPU a răspuns (pentru AndreiIonut222):

Odata ce bios-ul este distrus de un virus, acesta nu mai poate fi recuperat. Laptop-urile au si ele la randul lor o placa de baza precum PC-urile si da, daca este distrus nu mai poate fi folosit.