Atata de destepti sunt unii, rizeabogdan nu are habar despre ce vorbeste
Ca procesorul sa fie compatibil cu placa de baza trebuie sa aiba acelasi socket >Daca ai socket 775 pui procesor tot 775 pentru ca altul nu se va potrivi
In cazul tau placa de baza are socket am2+,deci nu poti pune un procesor care are socket FM2
Placa video merge, degeaba scrie ca ai ddr2 >asta e pentru rami nu pentru placa video
Regula este: Daca placa ta de baza are PCI'express poti pune orice placa video care are pci'express chiar daca ea este ddr3, ddr5, ddr2... (in ziua de azi,toate placiile video au PCI'express)
Memoria unei placi video nu conteaza, conteaza procesorul grafic, arhitectura, optimizarea, decat 2gb ddr3 mai bine 1gb ddr5
Sau in cazul tau, poti alege o placa video mai performanta, pentru ca placa ta de baza are pci'expresss
http://www.mediadot.ro/......-ddr3-lite
Apropo scrie ca placa de baza suporta doar ddr2 si la placa video scrie ddr3, are vreo legatura!
Ce ai observat ma desteptule? Ai observat ca placa de baza e am2+ iar procesorul FM2? Cum dumnezeu sa se potriveasca ...esti varza la IT ma, lasa-te ca nu'i de tine
O singura intrebare:placa mea are stoker pentru placa video?
Da are, dar se numeste slot nu socket > socket e pentru procesor
Cumpara placa video pusa de mine, e mult mai buna decat cea pusa de tine
Nolimit, esti bun domne bun! tu te-ai uitat macar ce procesoare sunt suportate de placa de baza asa. ca fapt divers, asa am si eu pe placa de baza socket fx dar de unde, la procesoare scrie clar ca suporta am3+ si am fx 8350 cu socket am3+ nu te mai da ce nu esti.
Cat despre placa video, esti mai bun, cum este ma suportata atata timp cat nu are nici macar placa de baza cu PCI-E 2.1, esti bun ma, prea bun pentru secolul acesta, daca era asa, imi luam si eu altceva la pc, nu te contrazice cu mine ca nu ai dreptate, rog un admin sa clarifice situatia ca observ ca multi nu stiu cei ala socket sau pc!