Ca orice site. Ai spus despre. Despre sunt informații online. Dar care este scopul tău?
La fel ca orice alt site de articole. Domeniul tratat este mai puțin important, conținutul se administrează mai mult sau mai puțin la fel.
Dar de curiozitate așa: acum 5 zile voiai să te angajezi vânzător la covrigărie, iar acum vrei să faci un website de pneumologie? Când ai dobândit atâta expertiză?
Variety is the spice of life.
Așa este.
Până acum a vrut să fie vânzător la covrigărie, să deschidă un cămin de batrani, să deschidă o pizzerie, să facă liceul militar, să lucreze în construcții în Danemarca sau Germania, iar acum să facă un site de pneumologie.
În cazul lui, viața este foarte condimentată...
Esti decat gelos pe flexibilitatea lui vocationala.
Dap Flexibil ca o frunză în vânt.
Specific majoritatii romanilor, buni la toate dar priceputi la nimic
Ar trebui să încurajăm așa un spirit antreprenorial. La Cușca Leilor cu el.
Dacă vrei gratis poți să folosești wordpress.
Dacă ești dispus să plătești ceva poți să folosești squarespace
Caută pe internet un program cu care să creezi website-ul, dacă caută unul gratis, dar încearcă să cauți unul pe care îi vadă oamenii, unul popular, cred că contează și acest aspect, scrie pe internet: "Program prin care pot creea un website gratis", cred că contează să creezi cu un pogram popular care v-a apărea pe prima pagină, sau pe primele, unde să poată să fie văzut de toți oamenii care cauta subiectul respectiv, dacă creezi cu un program nepopular cred că nu v-a apărea pe primele pagini, asta cred eu, încearcă să faci un website, nu un blog.
MariusA99999 întreabă: