anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot crea un website despre medicina (pneumologie)?

12 răspunsuri:
| carevaescu a răspuns:

Dacă vrei gratis poți să folosești wordpress.
Dacă ești dispus să plătești ceva poți să folosești squarespace

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca orice site. Ai spus despre. Despre sunt informații online. Dar care este scopul tău?

| johnnny123 a răspuns:

La fel ca orice alt site de articole. Domeniul tratat este mai puțin important, conținutul se administrează mai mult sau mai puțin la fel.

Dar de curiozitate așa: acum 5 zile voiai să te angajezi vânzător la covrigărie, iar acum vrei să faci un website de pneumologie? Când ai dobândit atâta expertiză?

Răspuns utilizator avertizat
| VoidEternal a răspuns (pentru johnnny123):

Variety is the spice of life.

| johnnny123 a răspuns (pentru VoidEternal):

Așa este.

Până acum a vrut să fie vânzător la covrigărie, să deschidă un cămin de batrani, să deschidă o pizzerie, să facă liceul militar, să lucreze în construcții în Danemarca sau Germania, iar acum să facă un site de pneumologie.

În cazul lui, viața este foarte condimentată...

| VoidEternal a răspuns (pentru johnnny123):

Esti decat gelos pe flexibilitatea lui vocationala.

| johnnny123 a răspuns (pentru VoidEternal):

Dap laughing Flexibil ca o frunză în vânt.

| Simpatic a răspuns (pentru VoidEternal):

Specific majoritatii romanilor, buni la toate dar priceputi la nimicwinking

| carevaescu a răspuns (pentru johnnny123):

Ar trebui să încurajăm așa un spirit antreprenorial. La Cușca Leilor cu el.

| Dragobeta a răspuns:

Daca nu te pricepi, platesti un IT-ist.
Tu te ocupi dupa aceea de continut.

| comanantonio17 a răspuns:

Caută pe internet un program cu care să creezi website-ul, dacă caută unul gratis, dar încearcă să cauți unul pe care îi vadă oamenii, unul popular, cred că contează și acest aspect, scrie pe internet: "Program prin care pot creea un website gratis", cred că contează să creezi cu un pogram popular care v-a apărea pe prima pagină, sau pe primele, unde să poată să fie văzut de toți oamenii care cauta subiectul respectiv, dacă creezi cu un program nepopular cred că nu v-a apărea pe primele pagini, asta cred eu, încearcă să faci un website, nu un blog.

Întrebări similare