Intrii pe facebook şi lângă "Home" ai o piramidă. Dai click pe ea şi mergi pe "Account settings". Pe pagina care se deschide, dai click pe "Subscribers" şi bifezi căsuţa care îţi apare.
Man, nu imi apare nimic de " Subscribers " ia id-ul meu, matrix_cs15, si vorbim acolo.
M-am documentat mai mult pe ' google '=). Am editat anul nasterii. si acum merge. mersi
Cine vrea sa ma ajute si pe mine id laur_ady94 va rog eu frumos ca nici eu nu pot
Editeaza varsta de la fb, pune ca ai peste 18 ani, adica schimbi anul nasterii, pui de exemplu ca esti nascut in 1993/1994, si dupa faci cum a zis si el Intrii pe facebook şi lângă "Home" ai o piramidă. Dai click pe ea şi mergi pe "Account settings". Pe pagina care se deschide, dai click pe "Subscribers" şi bifezi căsuţa care îţi apare.
Piramida, adica aia unde dai tu pe ' cerculetul ' ala din colt dreapta de sus, ai vazut ca unde dai sa te deconectezi. acolo dai
Buna, eu vreau sa am din nou varsta de 16 ani pe facebook, si nu ma mai lasa sa o setez, a ramas la 18. Ma ajutati, va rog?
Chiar nu stiu, eventual o sa te lase dupa o perioada ( cateva luni ) sa poti edita.
madaliyina întreabă:
MyPassion întreabă: