Poate cumperi cel mai bun ssd si placa de retea cea mai buna si cel mai bun internet faci seed cumva?
Mai pui niste ram, pui un ssd cu o viteza mare de la o firma INTEL,
schimbi jaful ala de cooler cu altul cu racire cu apa de la procesor!
pui radiatoare la memoriile ram
mai adaugi un ventilator pe carcasa
VEZI CE FSB AU MEMORIILE TALE RAM
schimba memoriile ram cu alte memorii ram care au maxim din cat stie acea placa de baza sa functioneze
fa upgrade de bios
scoate cd-rom-ul
elimina unitatea de floppy
pune o placa video mai performanta
Ce PC breh? Windows 7 in 2020? Ce viteza? La download, la upload, la transfer de pe o partitie pe alta/de pe un hard pe altul?
Pc chiar nu e rau ca duce cs go de pe steam si am windows 7 ca m-am obisnuit cu el
Schimbi pachetul de net, schimbi routerul daca esti pe wireless, iei o placa de retea gigabit
Tot nu ne-ai zis exact ce configuratie are PC-ul. De dus CS GO duce orice calculator decent de prin 2010 incoace...
Windows 7? Ce? ti se pare ca nu este un sistem bun de operare? Cred ca este cel mai stabil sistem de operare de la Microsoft exeptie facand windows xp!
Era pana sa apara 10. De securitate nu mai zic... nu am zis ca nu e bun, ci doar ca e depasit si daca iesi online vrei totusi sa fii in siguranta. Decit sa te cramponezi cu ala pe un sistem mai vechi, bagi frumos un Linux si stai chill. Prin sistem mai vechi inteleg ~2005-2010. Cam orice sistem decent de prin 2010 incoace ruleaza fara probleme Windows 10.
Probabil atita trage hardul, saracul. Ce configuratie ai? Un Linux l-ar face sa para de pe alta planeta.
Viteza de internet creste daca schimbi pachetul treci la urmatorul, nu o cresc componentele 54×8 ai un abonament undeva la 500mb/5 in pachet
Onut_Dumitriu_1997_IJmA întreabă:
Mineaalin2025 întreabă: