Contul in recuperezi si nu parola. sunt intrebari pentru recuperare cont. oricum iti cere sa setezi parola noua. sper ca ai completat intrebarile de recuperare a contului cand ai creeat adresa de e-mail. altfel e virtual imposibil, in absenta unui e-mail de recuperare sau a telefonului.
Vreau un raspuns exact nu general, emailul il stiu, dar parola nu o stiu exact ca mi-am schimbat telefonul. Inainte era cu 2 intrebari de securitate, dar nici alea nu mai sunt x(
Daca nu ai trecut in cont o adresa de mail alternativa sau un numar de telefon mobil valabil, contul nu mai poate fi recuperat.
Bate-ti capul, cu ce ai registrat acel cont?
Fara numar de telefon sau e-mail alternativ, Yahoo nu accepta registrarea.
In fapt tu vrei sa stii cum poti accesa un cont care nu e al tau. nu stii parola, un ai nr de tel, nu cunosti intrebarile de securitate, nu ai acces la e-mail`ul de recuperare. hai sa fim seriosi, nu pot sa lipseasca toate conditiile acestea decat daca nu este contul tau.
dar daca totusi e al tau si nu mai ai dispozitivul cu care te logai, nu iti mai amintesti parola si nici nu ai e-mail de recuperare, yahoo iti cere sa introduci ultima parola pe care ti`o amintesi si pe care ai folosit`o. si apoi sa setezi parola noua.
Nu poti!
Odata ce nu mai detii nimic, din ce era strict legat de acel cont.