| 24082000 a întrebat:

Cum pot sa scap de virusii de pe facebook? Lapolul meu e afectat de malware! crying

8 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Hey!
Eu am scapat cu ajutorul lui Advanced System Care. Instalezi versiunea trial... dupa te prefaci ca o dezinstalezi si o sa primesti un mesaj cu "Nu pleca... poti sa testezi verfiunea pro pentru 90 de zile"
Faci o scanare cu versiunea pro si cam asta este...Eu unul am scapat asa, s-ar putea sa mearga.
Succes!

| ciribist a răspuns:

Du-l la un expert sau reinstaleaza windows-ul

| 24082000 explică (pentru RainmakerX):

Nu dispar singuri? Ca am mai avut asa odata si au disparut!

| RainmakerX a răspuns (pentru 24082000):

Mie nu mi-au disparut singuri.

Imi poti spune te rog de unde am luat malware?

Simplu. Iei de pe net ...nu conteaza pe ce site-uri intrii, tot iei daca nu ai grija.
Eu de exemplu am luat de pe niste site-uri cu anime-uri. Chiar daca nu iti arata ti se downloadeaza ceva mic si gata...
Iti poti da seama ca ai luat un malware daca incep sa ti se downloadeze chestii singure sau daca incepe subit sa-ti mearga mai incet pc-ul sau pot sa iti apara tone de add-uri pe site-uri.
Nu este nevoie sa duci calculatorul la reparat pentru asa ceva daca te pricepi. Iarasi, nu are rost sa schimbi windows-ul doar pentru niste malware. Prea multa bataie de cap pentru ceva mic.
Ai antivirus? Daca da atunci care? Daca nu ai atunci incearca immunet free. E foarte bun si mai ales, gratis.

Am avast! Dar mie nu mi se downlondeaza nimic, si pc-ul nu merge greu!

Avast este un antivirus mai lent. Consuma multe resurse intrucat este o imensitate de program *el* care ruleaza mereu un background.
Asa ti se intampla daca ai Avast, Avira sau chiar si BitDefender.
Incearca sa-ti iei un antivirus mai micut, gen Immunete si un program de curatare precum Advanced System Care *il recomand* sau chiar Yac, Yet another cleaner. Nu iti arata ca se downloadeaza cu toate ca se intampla.
Daca vrei iti las mesaj pas cu pas cum sa faci ca sa-ti mearga mai bine...

Întrebări similare