| ionut7 a întrebat:

Cum pot salva acesta pagina http://www.lme.ro/orar/ pe calculator?

8 răspunsuri:
| jojo_6130 a răspuns:

Nu o poti salva, dar poti face altfel. Apesi pe Print Screen buton de pe tastatura), apoi intrii in Paint, dai Paste, decupezi pagina, salvezi si gatabig grin

| cristina_6005 a răspuns:

Iti recomand sa deschizi pagina, apesi butonul printscreen, deschizi Paint si apesi ctrl si V simultan. Decupezi orarul cu instrumentele de pe acolo, File -> Save as (bagi nume) si OK. Alta metoda mai rapida nu prea vad.

| Andruşcă a răspuns:

Du-te sus la Fisier(File) si da Salveaza pagina ca...(Save page as).
O sa se salveze in format html.Cand vrei s-o revezi mergi in folderul unde ai salvat-o, dai dublu click pe ea si se va deschide automat cu Firefox sau Internet Explorel(sau ce browser implicit ai).

| ionut7 explică:

Am dat salvare ca html, dar nu se incarca cand il deschid.

| Liptonel a răspuns:

Va complicati cu o mie de chestii. cel mai simplu :
Minimizezi browserul, iar dupa aceea selectezi link-ul si il muti cu drag & drop pe desktop, sau unde vrei tu.zi ce browser folosesti ca daca vrei iti urc eu fisierul pe un site si iti dau link de download laughing.

| ionut7 explică (pentru Liptonel):

Internet explorer 9

| Liptonel a răspuns (pentru ionut7):

Mda, nu iti merge din cauza ca ai probabil setat mozilla firefox ca browser default happy ( sa iti deschida orice link cu ala )
Faci asa : Click dreapta pe bara de jos ( aia albastra, asta in cazul in care ai Xp ) dai a properties, din meniul ala de sus alegi start menu, iar dupa aceea apesi pe customize. Si pe ultima linie ai optiunea "Internet" iar din lista aceea selectezi internet explorer 9.
iar dupa aceea file -> Save As. La Save as type selectezi : Web Page complete, restul lasi asa si salvezi happy Merge!?

| ionut7 explică (pentru Liptonel):

Nu se incarca si pe click dreapta apare about Adobe flash player.Am Win 7.

Întrebări similare