Tune up utiliti 2014 are o parte foarte tare care poti vedea fiecare continut dorit chiar si dublurile
Star->Run->scrii "dxdiag"si acolo ai toate infromatiile despre sistemul tau.
Iarasi daca ai Windows 7
Start->Search->scrii "System Information". La fel ai toate informatiile despre configuratia calculatorului tau.
Un program propriu-zis, care sa faca exclusiv numai asta, nu exista. Dar iti pot recomanda sa afli manual. Nu e greu.
Intri la functia de search a windows-ului, ori cauti in fiecare partitie fisierele fix astea 4 de mai jos:
*.mpg
*.avi
*. mpeg
*.mov
Acelea sunt extensii de video pentru PC. Introduci cate una o singura data si ii dai search, nu pe toate odata. Steluta aceea inlocuieste, intr-un oarecare fel, numele tuturor fisierelor cu acele extensii. Asadar, search-ul ti le va cauta pe toate. Asigura-te ca ai sa cauti in toate partitiile.
Nu stiu unde am in pc niste fisiere videoin mai multe formate, vreau sa le sterg, deci vreau cumva sa vad totate fisierele video din pc ul meu,
Blibdu tu iei funda dar trebuie sa imi spui cum fac.A descarcat si intalat tunel. FCum dau la video::.::?
Dupa instalarea ai la optiunile lui o parte cu curatirea lui de fisiere care nu iti mai trebuie, imediat ce am ocazia iti scriu pasi exact