Merge pe orice pc...dar să ai și tu acolo măcar un dual core de 1, 2ghz. Merge și pe 1GB RAM dar cu condiția să nu te joci pe el. Dacă vrei să te joci iti trebuie minim 2GB. Dacă ai 4GB sau mai mult (RAM) instalează versiunea x64. Dacă ți-a mers 7 n-are cum să nu meargă și 8. Numai bine!
Windows 8 e compatibil cu majoritatea pc-urilor dar pentru a avea o performanta ridicata iti recomand sa ai 3-4 GB ram pentru 64bit si 2-3 GB ram pentru 32 bit, un procesor de minim 1.6 GHz, placa video cu suport directx 9 si spatiu pe hdd de 20 Gb.http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows-8/system-requirements
Buna! Eu am AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200 + 2.20 GHz si 2 gb ram ce versiune imi merge?
Simplu.Te uiți în dxdiag și dacă ai un procesor minim dual core de 2 gz, 4 gb ram și o placă video de 256 mb atunci știi 100% că Windows 8 va rula.Nu te lua după minciunile comerciale de la Microsoft.Alea sunt făcute doar cu scop de marketing, că să nu uităm că Microsoft e o firmă ce vrea să facă bani din orice și cu orice preț nu să ofere calitate la preț real.Succes