Ahh dar am nevoie de ceva de care sa-mi dau seama pe moment ...adica il primesc prin curier si nu imi lasa aia coletul fara sa dau banii! Si vreau sa stiu daca e sau nu replica in cateva minute!
Pai e sigura 100% metoda aceasta cu memoria? la imitatii sunt intotdeauna cu memorie mai mica decat originalul? eu as avea nevoie de ceva 100% ca nu peste 1-2 luni sa-mi dau seama ca telefonul nu mai merge ca de fapt e chinezarie
Care firma? acum ziceam ca eu vreau sa-l iau de la mana a doua si imi ajunge acasa prin curier, nu e de la emag.ro sau de la telefonultau.eu ...este de la MANA A 2 A adica second hand
La iphone iti poti da seama cel mai usot... poti sa intri si la telefon (pentru. a scrie nr. unei persoane) este diferit... unele pot fi si dual
"a... nu, va fi chinezarie" sau "a...nu va fi chinezarie", virgula dupa nu face diferenta deci tu ce crezi va fi sau nu replica?
Stai mai ...eu nu inteleg, te referi la persoana de la care vreau sa cumpar? ea nu are voie? nu primeste curierul imitatii sau?
afrodita3333 întreabă:
YzuD întreabă: